FacebookTwitterLinkedIn

Performanță de business în 2015:

Mai multă muncă și măsurarea mai rară a profitului. Cu cât un om de afaceri se gândește mai mult la profit, cu atât scapă din vedere ceea ce este fundamental pentru a face din companie un punct de referință în business: pasiunea.

Este foarte important să ai alături o echipă de oameni profesioniști, care să se mențină informați despre tendințele domeniilor în care activează.

Indiferent de profilul companiei, este esențial să știi cui te adresezi, adică să îți cunoști foarte bine clientul, la nivel de dorințe, nevoi, dar și nemulțumiri.

Finanțe personale:

Nu pot spune că am primit sfaturi despre cum să fac investițiile, însă de-a lungul carierei m-am ghidat după ideea că fără perseverență și pasiune nu poți atinge și susține succesul. Dacă ești dispus să lucrezi pentru a-ți îndeplini visul, ascensiunea e la îndemână!

Sfaturi pentru a fi mai bogat:

Stăruința și străduința trebuie să te ghideze atunci când pornești pe drumul anevoios al succesului. Munca îl înnobilează pe om, ca unică variantă a profitului. Bineînțeles, pentru cei cu spirit aventurier există opțiunea de a investi într-un domeniu mai nou, care se poate dovedi profitabil.

Citiți răspunsurile celorlalți oameni de afaceri români