FacebookTwitterLinkedIn

Performanță de business în 2015:

Nu trebuie uitate investiţiile în oameni. Este esenţial să ai o echipă pregătită profesional. Susţin şi consider că este esenţial să investeşti continuu în training pentru personalul companiei.

Eficientizarea tuturor operaţiunilor şi menţinerea focusului pe core business. Nu trebuie făcută greşeala de a pierde din atenţia acordată businessului principal, fără de care dezvoltarea companiei nu ar fi putut fi realizată.

Păstrează controlul OPEX (cheltuielile pentru activitatea de zi cu zi) investind în acelaşi timp în zone profitabile de business!

Finanțe personale:

Niciodată nu cheltui mai mult decât câştigi şi întotdeauna economiseşte pentru timpuri rele care, în mod normal şi sigur, vor veni! Aceste sfaturi sunt aplicabile şi în plan personal, dar şi în plan antreprenorial.

Sfaturi pentru a fi mai bogat:

Investeşte în ceea ce este absolut necesar şi economiseşte când vine vorba de lucruri de care nu ai nevoie! Economiile acestea investeşte-le în ceva ce îţi aduce profit. Chiar dacă este o perioadă dificilă din punct de vedere economic, trebuie să continui să investeşti pentru a creşte. Un român trebuie să reţină că nu este fericit cel care are mai mult, ci acela care are nevoie de mai puţin.

Citiți răspunsurile celorlalți oameni de afaceri români