FacebookTwitterLinkedIn

Performanță de business în 2015:

Principalul model pe care companiile ar trebui să îl aibă în vedere și pe baza căruia Țiriac Holdings s-a dezvoltat și consolidat timp de peste de 20 de ani este managementul de tip vizionar și inovator, care se materializează prin stabilirea unei strategii și a unui plan de extindere pentru o perioadă lungă de timp. Lumea businessului de peste
10 ani nu va mai arăta la fel cu cea prezentă, indiferent de sector, astfel că toți jucătorii care vor reuși să anticipeze încă de acum tendințele lui 2024, vor fi câștigători.

Schimbările demografice și tehnologice majore din ultimul deceniu, printre care emergența generației Millenials și evoluția tehnologiei sunt factorii care și-au pus amprenta semnificativ asupra activității companiilor și a relației cu consumatorul. Pentru eficiență și performanță, așadar, investiția în tehnologie și orientarea către consumatori sunt prioritare, în vederea adoptării unor tool-uri care să optimizeze procesul operațional și cel de comunicare cu clienții, mereu în pas cu așteptările și nevoile acestora.

Mark Cuban, unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori la nivel mondial, spunea că un business nu este despre visat, ci despre făcut lucruri. Iar pentru a menține această filosofie în rândul angajaților, considera că este necesar un raport echilibrat între nivelul de stres și realizările angajaților, recompensându-i pe cei care aduc plus valoare business-ului. Așadar, investiți în acești angajați, ei reprezintă avantajul competitiv al oricărei companii.

Finanțe personale:

De-a lungul timpului, am fost consiliat de către specialiști în domeniu, toate sfaturile fiind adaptate, desigur, contextului economic al vremurilor respective. Cel mai important lucru pe care l-am învățat a fost că niciodată nu trebuie să investești 75% din resursele financiare în zone speculative.

Citiți răspunsurile celorlalți oameni de afaceri români