Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Gabriela Alexandrescu – Locul 50 în Top 50 cele mai influente, ediția 2019

Gabriela Alexandrescu, doctor în sociologie, cu studii în management, economie și drept umanitar internațional, activează în cadrul organizaţiei „Salvaţi Copiii România” din anul 1991.
120 women 50 Gabriela Alexandrescu

A urmat cursul de specializare în drepturile copiilor la Universitatea din Gent (Belgia). În calitate de președinte al „Salvați Copiii România”, Gabriela Alexandrescu a inițiat și a desfășurat, printre altele, programe și campanii de susținere privind drepturile copiilor, reducerea mortalității infantile, facilitarea accesului la educație de calitate pentru toți copiii și protecția copiilor rămași singuri acasă în urma migrației economice a părinților. „Salvați Copiii” se numără printre cele mai puternice și mai active organizații din țară, care militează pentru protecția drepturilor copiilor.

Este o organizație neguvernamentală, de utilitate publică, non-profit, neafiliată politic și religios, înființată în 1990, conform prevederilor Convenţiei Naţiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului, cu Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene și cu legislația României. În cei 29 de ani de activitate, peste 1,9 milioane de copii au fost implicați în programele și campaniile acestei organizații.

Vezi aici lista completa a celor mai influente femei din România

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii