Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

Gabriel Sidere, Managing Partner al CMS România: În 2016, am asistat la o creștere a interesului investitorilor pentru România

Le-am solicitat oamenilor de afaceri să privească spre viitor, prin prisma lecțiilor pe care le-au învățat în 2016.
 aboneaza-te
Gabriel_Sidere_CMS

Evoluția companiei 2016

Dinamică. Anul 2015 a fost marcat de o creștere semnificativă a veniturilor și de o revigorare a pieței de consultanță juridică. În 2016, am continuat trendul crescător, chiar peste cele mai optimiste așteptări. Volumul de lucru a crescut semnificativ în zona de investigații, taxe, asigurări, IT/tehnologie, finanțări.

Strategia companiei pentru 2017

În 2017, ne vom concentra activitatea pe: concurența comercială, tehnologie, petrol și gaze, construcții și dezvoltări imobiliare.

Evoluția domeniului în 2016

Brexit-ul a fost o decizie dezamăgitoare. La noi în țară, am apreciat stabilitatea politică și creșterea economică. În aceste condiții multe proiecte au fost duse la bun sfârșit, iar imaginea țării noastre în străinatate, printre investitori, s-a îmbunătățit considerabil.

Lucruri bune în România, în 2016

Anul 2016 a adus stabilitate politică și creștere economică, ceea ce pentru noi și pentru clienții noștri a reprezentat o evoluție pozitivă. Am asistat la o creștere a interesului investitorilor pentru România.

Așteptări de la noul guvern

Lansarea și implementarea proiectelor din infrastructură rămân o prioritate, la fel ca și invesțiile în educație și sănătate. Contăm pe un mediu de afaceri stabil, predictibil din punct de vedere al reglementărilor și, mai ales, deschis oportunităților de dezvoltare economică.

Provocări globale în 2017

Este prematur să avansăm ipoteze despre cum va schimba alegerea omului de afaceri Donald Trump economia și societatea americană și mondială. Așteptările sunt legate de politici economice stimulatoare, prin reducerea unor taxe, și mai puține restricționări normative. Acestea pot stimula activitatea de fuziuni și achiziții, piața de capital și imobiliară din Statele Unite ale Americii, ce pot, la rândul lor, influența apetitul investitorilor pentru Europa Centrală și de Est. O eventuală creștere a investițiilor în infrastructura din SUA poate genera un trend asemănător și în ECE.

Ce au mai spus alți oameni de afaceri.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii