FacebookTwitterLinkedIn

Ediția specială 15 pentru 2015 poate fi privită ca o previziune, văzută prin prisma antreprenorilor, managerilor și factorilor de deciziei care vor avea un cuvânt important de spus în evolțuia economiei românești în acest an.

Lista Forbes România include în premieră în acest an și autorități.

Președintele Klaus Iohannis, omul politic al anului trecut, Procurorul Șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, una dintre cele mai influente femei din România, conform topului Forbes 50 Woman și ministrul de Externe, tehnocratul Bogdan Aurescu, figurează printre personalitățile care își vor pune amprenta asupra societății românești în acest an, conform listei 15 pentru 2015.

Dintre oamenii de afaceri români, sunt prezenți pe lista Forbes România 15 pentru 2015 Ioan Niculae, cel mai bogat român conform ediției 2014 a topului Forbes 500 Miliardari, frații Dragoș și Adrian Pavăl, fondatorii Dedeman și Gabriel Comănescu, fondatorul Grup Servicii Petroliere. Aceștia au fost prezenți în fiecare dintre edițiile speciale editate de Forbes România la fiecare început de an. Companii precum Automobile Dacia, Mega-Image sau RCS-RDS se află la rândul lor pentru a doua oară consecutiv pe lista Forbes România

Pentru prima dată pe lista Forbes România intră în acest an Omer Tetik, CEO al Băncii Transilvania, Ioanis Papalekas, unul dintre cei mai importanți investitori din piața imobiliară și avocatul Remus Borza, artizanul profitului record realizat de compania de stat Hidroelectrica, aflată în insolvență.

Președintele Klaus Iohannis este subiectul de copertă al ediției speciale.

Descoperiți lista completă a celor 15 pentru 2015 în ediția tipărită a revistei din 20 ianuarie, dar și în variantă digitală a revistei din webviewer  sauîn aplicația de iPad a Forbes România.