FacebookTwitterLinkedIn

Despre ultimii 7 ani

  • Din punct de vedere profesional, ultimii ani au fost caracterizați de progres constant. Activitatea mea a vizat coordonarea producției de anvelope a fabricii Continental din Timișoara, apoi pe cea din Mount Vernon, iar recent am revenit acasă, în Timișoara, în calitate de manager al fabricii în cadrul căreia lucrez încă de la începutul operațiunilor în România. Fiecare etapă a fost o provocare și mă bucur că am reușit să mă întorc în Timișoara, unde lucrez cu o echipă de profesioniști tineri, pasionați de munca lor și foarte ambițioși. Fabrica de anvelope de la Timișoara este prima și cea mai mare investiție a grupului în România, iar faptul că acum îi coordonez activitatea, în calitate de manager, reprezintă o mare realizare pentru mine.
  • De asemenea, un element important, de care sunt mândru, este finalizarea implementării soluției tehnice pentru reducerea percepției mirosului în zona fabricii noastre de anvelope. Implementarea proiectului a demarat înainte ca eu să revin în calitate de director general, dar mai erau de pus la punct unele detalii înainte de a deveni operațional. Finalizarea acestui proiect la timp a fost, pentru mine, foarte importantă.
  • Mă bucur să observ că Timișoara și zona de vest, în general, au crescut constant. Dezvoltarea industriei auto a permis și creșterea economică a regiunii. În paralel, s-au dezvoltat instituțiile specializate de învățământ, iar aici sunt bucuros să anunț că și compania noastră a avut un rol, prin parteneriatele pe care le-am dezvoltat cu Universitatea Politehnica și cu școlile profesionale. În ceea ce privește activitatea companiei noastre, am început producția cu o gamă mai restrânsă de anvelope, iar acum ne-am extins portofoliul și dorim să ne axăm mai mult pe cele din clasa premium.
  • În ceea ce privește aspectele negative, sunt de părere că mereu este bine să ne concentrăm pe realizările noastre și să căutăm soluții la problemele pe care le avem, iar atunci când este posibil, să schimbăm opinii cu specialiști care activează în același domeniu.

Prea mult de muncă

Despre prezent

  • În ceea ce privește economia României, cele mai recente informații prezentate de Institutul Național de Statistică indică o creștere a PIB-ului cu 3,7%, comparativ cu 2014. Din perspectiva noastră, aceste date reprezintă o confirmare în plus a faptului că putem progresa și cu ajutorul companiilor care se implică activ în pregătirea viitorilor profesioniști, a tinerilor bine pregătiți.

15 despre 2015: 15 evenimente desfășurate în domeniul auto în 2015

Despre următorii 7 ani

  • În principal, pentru compania noastră, atunci când discutăm despre indicatori economici, avem în vedere creșterea economică, rata șomajului și puterea de cumpărare. După 15 ani de creștere constantă în Timișoara, putem spune că, la nivel local, acești indicatori s-au îmbunătățit considerabil, iar acest fapt este datorat și activității noastre.

CITEȘTE AICI MAI MULTE RĂSPUNSURI ALE UNORA DINTRE CEI MAI IMPORTANȚI ACTORI AI MEDIULUI DE AFACERI LOCAL