FacebookTwitterLinkedIn

Nassim Abu Rjala a lucrat doi ani în divizia Corporate a UniCredit Bank, mutându-se mai apoi în departamentul de consultanță strategică și transformare. Aici a fost responsabil în câteva proiecte care au contribuit la strategia de inovație și digitalizare a băncii. În timpul facultății a lucrat alături de Raed Arafat și s-a implicat activ în proiectul SMURD, făcând voluntariat în spitale și coordonând mai multe proiecte. Cea mai mare realizare a sa din perioada aceea a fost atragerea a circa 400.000 de euro pentru primul centru mobil de simulare a cutremurului.

Vezi cum arată generațiile „30 sub 30” din 2012 până în prezent

Tânărul face parte din comunitatea Global Shapers, unde are rolul de Head of Parternship and Sponsorship. „Mereu am ales să construiesc și să las ceva în urmă, indiferent cine a fost angajatorul meu. Am făcut multe schimbări și mereu mă uitam după cea mai importantă motivație”.  În calitate de Global Shaper, ține ocazional cursuri la ASE despre economia digitală și face parte din mișcarea globală „Youth for Food System”.

Nassim a reușit să încheie două parteneriate cu CFA România și Ambasada Elveției la București, parteneriate prin care se promovează educația finaciară, iar printre cele mai importante proiecte de antreprenoriat social în care este implicat se numără și Romania Tech Nation, unde, alături de Sergiu Manea, președintele BCR, și Ionuț Stanimir, directorul de marketing și comunicare al BCR, au misiunea de a transforma România într-un paradis digital. „Proiectul Romania Tech Nation a început printr-o nevoie acută de a pune toți actorii la masă pentru a dezbate și a concretiza cele mai bune soluții pentru o Românie Digitală, prin care să maximizăm potențialul uman și cel economic pentru a face față provocărilor globale din industria tech”.

Iată cine sunt tinerii din promoția 2021 – Forbes 30 sub 30

De asemenea, tânărul lucrează și alături de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19  (CNCAV) la noua strategie de comunicare a campaniei de vaccinare. „Alături de Răzvan Cherecheș, voi fi mentor la Hackathonul pe telemedicină, iar în decembrie voi organiza cel mai mare Hackathon pentru situații de urgență alături de EIT-Health, DSU și Școala de Sănătate Publică din Cluj”, adaugă tânărul.  În plus, Nassim Abu Rjala a cofondat Romania Food Tour și a reușit să-l aducă în țara noastră pe Mark Wiens, un vlogger celebru urmărit de peste 7 milioane de utilizatori ai platformei YouTube. Filmulețele sale din România au strâns peste 20 de milioane de vizualizări.