FacebookTwitterLinkedIn

Laura Roșianu are 29 de ani și vine din Vaideeni, un sat micuț din județul Vâlcea. S-a mutat în București în urmă cu zece ani, când a venit să studieze la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București. În timpul liber îi place să se conecteze cu natura și nu ezită să meargă ori de câte ori are ocazia în parc, să citească pe malul apei. „Am întotdeauna o cafea bună în mână și un zâmbet curios pe față. Încerc constant locuri noi pentru a-mi hrăni curiozitatea, în special cafenele de specialitate. Îmi place să aflu cele mai interesante povești de la oamenii care îmi ies în cale și leg prietenii neașteptate.”

Vezi cum arată generațiile „30 sub 30” din 2012 până în prezent

Despre background screening a aflat când se pregătea pentru interviul de angajare de la Mindit Consulting, în 2015, iar pe măsură ce a început să aprofundeze acest subiect a realizat cât de mult îi place. În cadrul companiei a pornit ca Analist Resurse Umane, un rol în care se ocupa de verificările propriu-zise ale CV-urilor. Câteva luni mai tarziu, tânăra a preluat și poziția de Operations Team Lead, unde coordona echipa de analiști și era punctul de contact pentru toți clienții companiei. După numai doi ani în cadrul Mindit Consulting, Laura Roșianu a devenit General Manager, coordonând întreaga companie –  de la zona operațională la cea strategică.

„În PBSA sunt membru în Board of Directors pentru Consiliul Europei încă din anul 2017. În 2019 am fost aleasă Chair Elect, iar din septembrie 2020 sunt Chair of the Board, cel mai tânăr membru în acest rol. Pentru 2022, am fost aleasă din nou drept Chair Elect, urmând să am aceeași poziție și din 2023.”

Iată cine sunt tinerii din promoția 2021 – Forbes 30 sub 30

Laura vrea să culeagă roadele succesului alături de Mindit Consulting, care continuă să se dezvolte într-o industrie încă în formare, sperând ca în viitorul apropiat procesul de background screening să devină obligatoriu. „Ne dorim să fim mult mai prezenți pe piața din România, cât și pe cea din afară. De la începutul acestui an am introdus servicii noi și am creat deja parteneriate cu companii similare din afară pentru a ne extinde portofoliul.”