Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Forbes 30 pentru RO30 – Dragoș și Adrian Pavăl

Anul acesta, cu ocazia aniversării a 30 de ani de la Revoluție, am decis să realizăm o listă a celor mai importante personalități de business care au marcat economia românească – „Forbes România 30 pentru RO30”.
 aboneaza-te
10_Dragos_Paval_Dedeman.jpg

Doi antreprenori băcăuani au pus bazele retailerului de bricolaj Dedeman și au reușit să țină piept multinaționalelor prezente pe piață, transformând o simplă afacere locală într-un adevărat brand național. Dedeman a avut o cifră de afaceri de 7,2 miliarde de lei în anul 2018 și un profit net de peste un miliard de lei.

Odată cu succesul Dedeman, orizontul fraților Pavăl s-a extins semnificativ, astfel că cei doi au pus bazele Pavăl Holding, o companie cu un capital social de un miliard de euro. În ultimii ani, frații Pavăl au fost protagoniștii unora dintre cele mai mari tranzacții imobiliare din România, iar în portofoliul celor doi antreprenori au intrat și participații la companii importante precum Alro Slatina, Cemacon, Electrica, Conpet, Transelectrica sau Antibiotice Iași.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii