Cautare
, Contributor

|
|

Fiterman Pharma

Fiterman Pharma, compania controlată de familia Fiterman, a raportat un profit net de aproximativ 15 milioane de lei în 2015, în creștere cu 53% faţă de anul precedent și a încheiat anul fiscal cu o cifră de afaceri de circa 103 milioane de lei, în creștere cu 3% faţă de 2014.
Dan Fiterman

Fiterman Pharma are puncte de distribuţie în Iași, Cluj-Napoca și București, și o echipă formată din peste 80 de reprezentanţi medicali pe tot cuprinsul ţării. De asemenea, familia Fiterman mai deţine și Arcadia Medical Center compusă din Arcadia Hospital, Arcadia Policlinic și Arcadia Cardio. În Arcadia Hospital din Iași s-au investit 20 de milioane de euro în 2010 şi a fost dotată cu 220 de paturi. În 2013, la Iași, a fost inaugurat Centrul Medical Sărărie, care dispune de o suprafaţă totală de 1.200 de metri pătraţi, are patru niveluri și 30 de cabinete și spaţii destinate serviciilor medicale.

În domeniul imobiliar, familia mai deţine și compania Solomon’s, care a înregistrat un profit net de 1,3 milioane de lei în 2015. La începutul anilor ‘90, Fiterman senior a deschis prima clinică privată de stomatologie din Iaşi. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii