FacebookTwitterLinkedIn

Evoluția companiei în 2016

Dezvoltare. Cifra noastră de afaceri prezintă o creștere sănătoasă, în conformitate cu obiectivele, în special în asigurările de credit comercial și ale informațiilor de afaceri.

Strategia companiei pentru 2017

Creșterea în domeniul asigurărilor de credit comercial.

Îmbunătațirea ofertei de produse pentru zona de IMM.

Evoluția domeniului

2016 s-a evidențiat printr-o modificare permanentă a prevederilor legislative în managementul creanțelor, de la modificări care au afectat direct această activitate până la cele cu impact asupra partenerilor noștri, cum ar fi cei din sectorul bancar.

Din nefericire, de multe ori aceste modificări nu dovedesc o viziune de ansamblu, ci par să adreseze aspecte punctuale, generând „daune colaterale” semnificative.

Lucruri bune în România, în 2016

Existența unei tendințe general pozitive, de natură să crească încrederea în economie, este extrem de importantă pentru a genera investiții și creștere viitoare.

Măsuri bune ale Guvernului Cioloș

Guvernul Cioloș a reușit mai mult o schimbare de percepție – membrii săi au părut mai bine intentionați, acționând mai puțin în baza unor interese specifice.

Așteptări de la noul guvern

Demararea rapidă a unor proiecte de investiții, în zona de infrastructură, dar nu numai, echilibrarea cheltuielilor cu măsurile sociale, necesare de altfel, cu cele de investiții.

Administrarea eficientă în zona de absorbție a fondurilor europene.

Reforma sistemului de învățământ/educație și finanțarea corectă a acestui sector.

În lipsa unor măsuri imediate, potențialul de creștere a economiei va fi „sugrumat” de imposibilitatea de a recruta, în mod eficace, oamenii necesari dezvoltării companiilor noastre.

Provocări globale în 2017

Dacă ne ghidăm după comportamentul ca om de afaceri al lui Donald Trump, ne putem aștepta la forțarea unei dezvoltări accelerate, prin măsuri de stimulare a economiei și a mediului de afaceri.

Europa este în cleștele unei evoluții economice ezitante, și inegală între țările membre, precum și a unor schimbări politice care pot schimba radical regulile jocului.

Posibila înrăutățire a situației economice în China.

Schimbări geopolitice surprinzătoare, care pot genera efecte imposibil de măsurat/anticipat.

Ce au mai spus alți oameni de afaceri.