FacebookTwitterLinkedIn

Un comportament grațios, misterios și plin de farmec, acestea au fost reperele care descriu cel mai bine ingredientul secret prin care o femeie s-a făcut remarcată, de secole întregi: rafinamentul. Pașii seducători ai unei prezențe încrezătoare, armonia interioară și ținuta impecabilă au nevoie de o completare „lumească”, printr-o serie de accesorii bine-alese, fine și aflate în ton cu spiritul purtătoarei.

orecchini Le Midi cuore e diamanti ok

Cerceii cu perle sunt unul dintre accesoriile care inspiră rafinament și eleganță prin simpla lor prezență la urechea unei femei, iar trecerea lor printre secole a inspirat povești, legende, capodopere și mituri.

De la încărcătura norocului și semnificațiile de iubire care li se asociază și până la opere din patrimoniul universal de artă; de la simbolistica maturității ca femeie (la 18 ani, există obiceiul ca tinerele femei să primească un colier de perle cadou) și până la eleganța lor princiară, declinată în cele mai importante momente din viață, precum nunta sau cele mai strălucitoare și elegante serate.

Orecchini Le Midi Cuore e diamanti print

Pentru a păstra magia tărâmului vie și frumusețea și încrederea protagonistei neatinse, designerii noii colecții de cercei Le Midì au selectat cele mai fine materiale prețioase pentru a oferi femeii din noi tărâmul binemeritat al rafinamentului.

Perlele de apă dulce, unul dintre simbolurile principale ale brandului Le Midì, fac parte din acest tărâm și completează prețiozitatea bijuteriei prin aurul galben sau alb de 18 carate și prin florile și inimile din diamante.

Poate că diamantele sunt, de când lumea, „cele mai bune prietene” ale femeilor, însă rafinamentul unor perle bine alese și purtate cu grație imperială este imposibil de egalat.