Cautare
, Contributor

|
|

Edenland a avut aproximativ 30.000 de vizitatori anul trecut

La 20 de kilometri de București, în Balotești, se află Edenland, unul dintre cele mai mari parcuri de aventură construite în România, cu o suprafață de 20 de hectare.
Edenland Park (276)

Astăzi, la aproape doi ani de la inaugurare, investiția a ajuns la aproximativ două milioane de euro, fiindcă profitul este reinvestit continuu.

Traseele în copaci (care încep de la un metru până la 16 metri distanță față de sol și au o lungime totală de 2.000 de metri) sunt vedetele parcului de aventură și pe ele se pot cățăra atât adulții, cât și copiii cu vârsta de peste 4 ani.

„Cele 12 trasee în copaci sunt echipate cu sistemul de siguranță Linia Vieții, care este unic în România și, la ora actuală, cel mai avansat sistem de siguranță a traseelor în copaci în țări cu tradiție în domeniul parcurilor de aventură, precum Franța, Belgia sau America de Sud.

Spre deosebire de traseele din alte parcuri, prevăzute cu două carabiniere detașabile, una dintre carabinierele de pe Linia Vieții, numită Zaza, deși rămâne mobilă, nu poate fi detașată, asigurând deplasarea în deplină siguranță, indiferent de vârstă sau pregatirea fizică”, spune Alexandru Tudor, cofondator Edenland.

Galerie Foto: Parcuri de aventură

Alte atracții ale parcului sunt tir cu arcul, airsoft, paintball, plimbări cu bicicleta, tenis de masă, Eden Jump (o săritură în gol de la 15 metri), cursuri de echitație sau plimbări cu poneii (în parc sunt deja 25 de cai și 6 ponei), dar și căsuțele de copaci, loc de odihnă și unde se poate și înnopta.

Anul trecut, au trecut pragul Edenland aproximativ 30.000 de persoane, iar pentru acest an, fondatorii estimează un număr de 40.000-45.000 de clienți. Pentru anul 2014, cifra de afaceri a fost de 210.000 euro, iar pentru 2015 estimează 280.000 euro.

Parcurile de aventură, tot mai populare în România

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii