Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Doris Andronescu – Locul 25 în Top 50 cele mai influente, ediția 2019

Doris Andronescu deține și conduce Sanador, singurul operator de servicii medicale private care are acționariat integral românesc.
DORIS ANDRONESCU

Sanador a fost înființat în anul 2001 de soții Florin și Doris Andronescu. În prezent, rețeaua Sanador include cinci clinici în București, un laborator, cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din România și Centrul Oncologic Sanador, care oferă pacienților metode de diagnostic și tratament al cancerului.

Spitalul Sanador, inaugurat în 2011, are o suprafață totală de 23.000 de metri pătrați și o capacitate de 402 paturi, reprezentând o investiție de peste 40 de milioane de euro. În octombrie 2018, a fost lansat Centrul Oncologic Sanador, cel mai mare centru specializat în diagnosticarea și tratarea cancerului din sistemul medical privat românesc, cu o investiție de 20 milioane de euro, sumă provenită din fonduri proprii și credite bancare.

Vezi aici lista completa a celor mai influente femei din România

În 2017, Sanador SRL, compania care operează rețeaua medicală, a înregistrat o cifră de afaceri de 289,6 milioane lei, în creștere cu 24% față de anul precedent, și un profit net de 12 milioane lei, având peste 1.200 de angajați.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii