FacebookTwitterLinkedIn

Născută în Râmnicu Vâlcea, Dorina Mutu, antreprenoarea care deţine fabrica de conserve Râureni, a ales să rămână în orașul în care s-a născut. După terminarea liceului s-a alăturat echipei de la Fabrica de conserve Râureni, unde a lucrat în producție, apoi în vânzări. Aici şi-a întâlnit partenerul de viaţă şi de business, Dan Mutu.

După achiziţia Fabricii de Conserve Râureni, soţii Mutu au investit în fermele de la Drăgăşani şi Oteşti. Deţin peste 100 de hectare plantate cu legume şi peste 80 de hectare cu pomi fructiferi. Compania produce peste 150 de sortimente (dulceţuri, gemuri, compoturi, paste tomate, siropuri, sucuri naturale de fructe, produse wellness şi produse pentru HoReCa, ce ajung în 22 de țări, de pe cinci continente. Investitoarea se bucură că brandul companiei sale a ajuns la performanța de a avea vizibilitate pe întregul mapamond.

Au succes  pentru că au schimbat, s-au adaptat, creează şi inovează, fără să uite de păstrarea calităţii produselor, pentru care sunt recunoscuți. Sub numele Annabella funcţionează 60 de magazine. Compania are peste 1.300 de angajaţi.

Vezi aici lista completă a celor mai influente 50 de femei, ediția 2018