Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Daniela Bodîrcă – Locul 15 în Top 50 cele mai influente, ediția 2019

Daniela Bodîrcă a devenit de la începutul acestui an noul CEO al UniCredit Leasing, cea mai mare companie de leasing financiar din România, cu o cotă de piaţă de aproximativ 20%.
083 women 15 Daniela Bodîrca

De asemenea, Daniela Bodîrcă are peste 20 de ani de experiență în sectorul financiar-bancar, iar ultimii zece ani i-a petrecut în cadrul filialei locale a UniCredit. Anterior, aceasta a fost chief risk officer şi vicepreşedinte executiv al UniCredit Bank, iar în cei zece ani de activitate în cadrul băncii a coordonat divizia de administrare a riscurilor, precum şi procesul de implementare a strategiei şi politicilor de risc în rândul entităţilor grupului prezente în România.

Vezi aici lista completa a celor mai influente femei din România

Daniela Bodîrcă este absolventă a Facultății de Studii Economice din cadrul Academiei de Studii Economice din București, absolvind și un MBA la Open University din Marea Britanie. De-a lungul carierei, Daniela Bodîrcă a mai ocupat funcția de director adjunct al diviziei de risc din cadrul HVB Bank România, dar și pe cea de director executiv al diviziei de risc din cadrul Bancpost.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii