Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Dana Mirela Ionescu – Locul 42 în Top 50 cele mai influente, ediția 2019

În prezent, Dana Mirela Ionescu ocupă funcția de Director of Investment Banking, Raiffeisen Bank.
112 women 42 Dana Mirela Ionescu

Este una dintre cele mai experimentate persoane din piața de capital din România, fiind implicată în cele mai relevante listări. Anterior, Dana Mirela Ionescu a fost, timp de nouă ani, președintele Consiliului de Administrație și CEO-ul Raiffeisen Capital Investment.

Din cea din urmă poziție, ea a fost implicată în unele dintre cele mai importante listări din istoria bursei locale – Electrica, Fondul Proprietatea și Romgaz. În plus, în 2016, a organizat listarea MedLife. În urmă cu 13 ani a devenit membru al Consiliului de Administrație al Depozitarului Central, iar între 2006 și 2010 a deținut funcții în fruntea BVB.

Vezi aici lista completa a celor mai influente femei din România

Absolventă a Facultății de Administrare a Afacerilor (ASE București), și-a definitivat studiile la Georgetown University (cu dublă specializare, finanţe şi afaceri internaţionale). Între 1995 și 2003, ea a locuit în Statele Unite ale Americii, unde, pe lângă studii, a lucrat pentru General Electric, Goldman Sachs și Oaktree Capital Management, precum și pentru alte companii de pe Wall Street.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii