FacebookTwitterLinkedIn

Influența anilor ’70 se reflectă în noua colecție Tamaris, în care influențele boho, imprimeurile florale, curelele metalice, tocul de plută, talpa de rafie și platformele de lemn evocă nostalgia trendului hippie, complet lipsit de griji, dar cu mult caracter. Tamaris reinterpretează acest stil și îi oferă un aspect mai matur.

Tamaris (16)

Colecția integrează pantofi cu barete multiple, pantofi militari, sandale gladiator, cu modele până la gleznă sau până la genunchi. Pentru cei care preferă stilul clasic, sunt disponibile variante cu bretele decorate, care îmbrăţişează jucăuş glezna.

Sandalele cu platformă vin și ele într-o gamă diversificată de culori, caracteristice curentului hippie și valului anilor ’70, în culori calde ale condimentelor şi în tonuri de pământ.

Tamaris (11)

Platforma se impune în această colecție ca cea mai importantă formă a talpii, care nu doar alungeşte piciorul, dar și asigură contragreutatea perfectă pentru siluete largi și voluminoase.

Tamaris (14)

În ceea ce privește materialele, acestea se bazează 100% pe naturalețe. Lemnul, pluta, iuta și rafia sunt cele care dau un aspect deosebit tocului și care creează baza pentru cea mai bună talpă. Velurul se alătură și el materialelor colecției, alături de pielea de nubuc și cea netedă. Franjurile definesc, la rândul lor, această colecție, sintetizând aspectul hippie.

Tamaris (6)

Tamaris aduce și inovații, branțul moale, similar covorașului de yoga fiind adăugat modelelor deja încercate, precum Anti-shock și Touch It. Acesta oferă libertate de mişcare şi flexibilitate, contribuind la relaxare şi la eliberarea tensiunii.

Tamaris (9)

Calitatea, inovația și tendința de sensibilizare stau la baza colecției Tamaris primăvară-Vară 2016, o colecție care lasă spațiu creativității, oferind produse la modă, extrem de versatile.

Tamaris (10)