FacebookTwitterLinkedIn

Disciplina pe care mi-am creat-o pentru mine a fost să tratez cu responsabilitate și să analizez în detaliu totul – de la fiecare nou elev al programului la fiecare idee care îmi vine și care simt că poate aduce un plus de valoare programelor de antrenament pe care le creez. Să fiu riguros cu fiecare măsurătoare, plan de alimentație, recomandare pe care le fac și să lucrez cu fiecare persoană ca și cum aș lucra cu mine însumi.

În ani și ani de experiență, am realizat că poți face lucruri cu adevărat valoroase numai atunci când ești 100% implicat și nu aș putea fi altfel. Fitness-ul este și un sport al minții și un sport de echipă, deși poate că nu pare astfel. Ești mai puternic atunci când nu ești singur.

Am alături în această călătorie pe care azi o numim REVVOLUTION, dar care a început în urmă cu peste 4 ani, o echipă de specialiști în fitness, nutriție și motivare, dar și o echipă de parteneri și colaboratori. Împreună am trecut peste multe provocări, atât în sala de antrenament, cât și în afara ei.

Proiectele în care m-am implicat au fost mereu cele… în care am crezut cu adevărat. Atât la începuturi, atunci când tatonam terenul, cât mai ales mai târziu, când mi-am dorit să mă rup din mulțime și să mă specializez puternic. Astăzi, proiectul propriu este parte din mine, este sinonim cu Valentin Vasile.

Fiecare participant al programului și fiecare persoană cu care lucrez în sistem de personal training sunt la fel de importante pentru mine. Cei care mă cunosc știu că sunt o persoană intensă, un specialist care nu se lasă până ce nu te-a ajutat să te transformi, să te simți mai bine în pielea ta, să obții reset-ul acela pe care ți-l doreai. Aici este cea mai mare satisfacție a muncii mele: să știu că am contribuit la o schimbare pe viață.

Am investit timp/energie în… pregătirea mea ca specialist și ca formator de specialiști. Am făcut tot posibilul să am cunoștințe temeinice, atât practice, cât și teoretice, prin care să le ofer clienților mei siguranța că fac lucrurile by the book.

De la cursuri de biomecanică pentru siguranța exercițiilor la certificări în nutriție sportivă și pentru pierderea în greutate, specializări în multiple sporturi și tipuri de mișcare și, nu în ultimul rând, cursuri de psihologie și coaching, toate acestea la instituții acreditate și de renume. De asemenea, mi-am format o echipă multidisciplinară, care numără astăzi 19 membri aleși, cum se spune, pe sprânceană.

Momentul meu de cotitură a fost…. când am ales să-mi fac propriul program de remodelare corporală. Am fost convins că, odată cu libertatea de a lua toate deciziile și a pune în aplicare ideile proprii, pot crea o schemă de remodelare care să acopere toate nevoile oamenilor. După cotitură, au urmat și provocările.

Fiind pe cont propriu, toți parametrii s-au schimbat: împacă socotelile de acasă cu cele din târg, acoperă costurile neprevăzute, accelerează anumite etape, găsește specialiștii potriviți și multe altele. Sunt fericit că soluțiile pe care le-am găsit ne-au adus unde suntem astăzi.

Mi-am impus ca regulă generală de lucru… să aplic echilibrul în tot ceea ce fac și ce construiesc. Sunt promotorul unui stil de viață echilibrat, departe de excese și bazat pe alegeri conștiente despre alimentație, mișcare, atitudini și obiective. Schimbările importante vin cu pași mici și consecvenți.

Mi-am gândit brandul personal… pornind de la credința că oamenii care aleg să lucreze cu mine sunt cei care au încredere în mine. Iar oamenii ajung să aibă încredere în tine atunci când ești deschis și împărtășești cu ei, fără rețineri, propria experiență de viață. În plus, inspiri încredere atunci când te lupți să devii un specialist autentic: fără scurtături, cu multă muncă și dedicare completă.

Ceea ce m-a individualizat mereu în industria mea… a fost faptul că am creat un concept complet, care ia în considerare toate variabilele care contează. Pentru mine, este importantă starea celor din familia ta, cum arată analizele tale la zi, ce și cât mănânci, când bei apă, cum dormi, când te simți vulnerabil, care este motivația ta. În plus, am urmărit să am la dispoziție cele mai puternice tehnologii, care să-mi ofere premize corecte și instrumente complexe de antrenamente.

De aceea, REVVOLUTION folosește TANITA, cel mai complex analizator corporal din lume, și FitLight, tehnologia wireless care a revoluționat modul în care se antrenează atleții din întreaga lume.

De câte ori ceva nu a ieșit cum mi-am dorit, am căutat soluții. Asumate, analizate pe toate părțile și, așa cum se spune, în afara cutiei. Sunt la curent cu programele și practicile de la ora actuală și mi-am dorit să ofer altceva – un program care nu numai să acopere lipsurile de pe piață, ci, mai ales, să vină cu lucruri în plus, originale.

[featured-aside][featured-aside]De multe ori mi s-a întâmplat ca rezultatul final să fie chiar mai bun decât ceea ce mi-am propus inițial. Tot de dedicare ține și acest lucru. În spatele celei mai mari realizări ale mele de până acum a stat faptul că am crezut fără ezitare în viziunea mea și că m-am înconjurat de persoane care au completat know-how-ul meu prin cunoștințele lor.

Am știut întotdeauna că acesta este drumul meu, de la prima geană de soare până la orele târzii, care m-au găsit adesea punând pe hârtie noi și noi schițe ale conceputului integrat pe care l-am creat sau planuri alimentare detaliate și concrete pentru cei cu care urma să mă întâlnesc a doua zi.

M-am inspirat și mi-am hrănit mereu creativitatea… fiind atent la fiecare cuvânt pe care mi l-au spus cei cu care am lucrat și lucrez.

Din nevoile reale ale oamenilor se nasc soluțiile care dau rezultate concrete. REVVOLUTION înseamnă și o comunitate strânsă și extrem de activă de oameni care au relații autentice. Fără să spun cuvinte mari – este, pur și simplu, magic.

În plus, sunt conectat în permanență la ultimele tendințe și tehnologii în nutriție și workout și am fost mereu prezent, atât singur, cât și alături de echipă, la evenimentele relevante pentru industrie pe plan local și internațional.