FacebookTwitterLinkedIn

„Este foarte important ca toate companiile să își măsoare și analizeze cu atenție performanțele pentru a-și putea menține în viață afacerea. Problema apare când companiile nu au ce performanțe să măsoare”, explică Alan Miltz, analist și specialist în domeniul financiar- bancar.

Citește și sfaturile lui Steve Martin, speaker în cadrul Growth Summit, despre CUM SĂ FII MAI PERSUASIV

Despre cum poți să îți îmbunătățești cash flow-ul și calitatea lui, să îți îmbunătățești relația cu băncile, să îți pui la punct o strategie financiară potrivită și implicit cum să crești valoarea afacerii pe care o conduci, vorbește Alan Miltz, în cadrul SEE Growth Summit – eveniment care are loc, în premieră, la București, pe 9 iunie, la JW Marriott.

Citește și sfaturile lui Verne Harnish, speaker în cadrul Growth Summit, despre CUM SĂ MĂSORI CÂT DE FERICIȚI SUNT ANGAJAȚII TĂI

Alan Miltz are o experiență de peste 20 de ani într-o arie foarte largă de domenii, printre care servicii financiare și producție. A lucrat în Statele Unite și în țări din Europa și Asia. Este fondatorul companiei Inmatrix, care oferă băncilor soluții de management al riscului și a finalizat peste 200 de planuri de business pentru companii listate la bursă, din întreaga lume. După ce a trecut prin fiecare poziție de management a companiilor în care a lucrat, Alan Miltz a ajuns, azi, să fie considerat unul dintre cei mai importanți cosilieri de business de mulți directori de companii. Spre exemplu, printre conferințele pe care le ține în ultimii ani se numără și un eveniment de întâlnire cu peste 3000 de CEO’s din importante companii, în Statele Unite. Alan Miltz a absolvit Capetown University, unde a studiat Statistică și Științe.

Alan Miltz este speaker în cadrul GROWTH SUMMIT – Evenimentul la care se întâlnesc liderii companiilor în expansiune și va vorbi în intervalul 14.30 – 16.00  despre “Cum să-ți domini industria”.