Cautare




, Contributor

Junior Reporter ForbesLife

Lifestyle |
|

Cum răspundem stresului la care suntem supuși zilnic

Synergy Day Spa a dezvoltat un sistem unic de terapii complementare, prin care oferă persoanelor din mediul urban o alternativă prin care să răspundă cu succes stresului cu care se confruntă zilnic.  
Cabina Aemotio

Sistemul de terapii complementare este un sistem unic de trei cabine de terapii medicale urbane, cu rol de prevenție și tratare a unor afecțiuni cu care persoanele din mediul urban se pot confrunta, precum alergii, tulburări digestive, retenție de apă, circulație periferică slabă sau probleme osteo-articulare.

Angel of WaterCele trei cabine care compun sistemul de terapii complementare sunt cabina Angel of Water, cabina LPG și cabina Aemotio.

Cabina Angel of Water este o cabină de irigare și detoxifiere a organismului, ce constă în infuzia de apă purificată și dezinfectată în colon, la temperatură și presiune optime, cu rol în atenuarea simptomelor de răceală și gripă, constipație, alergii, dureri de spate sau dureri musculare. Procedura este recomandată în tratarea problemelor dermatologice, a oboselii cronice, a artritei, în curele de detoxifiere, în reglarea tranzitului intestinal sau în vederea îmbunătățirii eficienței metabolismului.

AemotioCabina LPG este o soluție non-invazivă de remodelare corporală și eliminare a celulitei, care declanșează lipoliza din adipocite și are ca rezultat ruperea și eliminarea celulelor grase. Este o terapie ce facilitează detoxifierea organismului prin masaj limfatic, datorită eliminării toxinelor de la nivel celular și distrugerii lanțurilor de celule grase ce înmagazinează substanțe nocive.

LPGCabina Aemotio este o procedură care îmbină cromoterapia cu aromoterapia, sauna cu vibromasajul, dușul Vichy cu lumina infraroșie și are ca scop detoxifierea, slăbirea și tonifierea organismului, dar și relaxarea și generarea unei stări generale de bine.

Clienții centrului beneficiază și de consultanță în alegerea terapiilor, cu scopul de a răspunde cel mai bine nevoilor individuale și a oferi fiecărei persoane în parte, în urma terapiilor alese, senzația de armonie între corp, minte și spirit, pe care omul modern o caută în fiecare zi.

 

 

 

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii