Cautare
, Contributor

Blogul lui Lucian Davidescu (riscograma.ro)

Bani și Investiţii |
|

Cum poți încasa și plăti direct pe internet

Pentru firmele care lucrează cu colaboratori independenți și livrează online, contul la o bancă locală mai mult încurcă decât ajută. Alternativa sunt procesatorii internaționali - dintre care unii oferă servicii complete de încasări de plăți cu cardul de la clienți, viramente în masă către rețeaua de colaboratori și chiar carduri de plată individuale, livrate acasă. Iată 5 exemple.
 aboneaza-te
ePayment

1. Payoneer (SUA)
este printre cele mai răspândite și mai acceptate sisteme de plată. Comisionul de încasare (3%) nu este dintre cele mai mici, însă acesta este singurul cost pentru firmă, iar cardul are taxe moderate.

2. Paysera (Lituania)

are cele mai mici costuri de încasare (1,7%) și oferă posibilitatea transferurilor gratuite spre și dinspre conturile din UE. La rândul său, cardul vine cu cele mai mici comisioane – 1 euro retragerea de la bancomat și 1% conversia valutară.

3. ePayments (UK)

Oprește 2,6% din orice încasare, însă cardul de plată pentru angajați este destul de scump (34 de euro pe an + comisioane variabile). Avantajul este că se pot face și plăți inverse, direct către orice număr de card, pentru o taxă de 3,5%.

4. Ecopayz (UK)

Cere un comision de 2,9% la încasarea de plăți cu cardul însă are cele mai mici taxe la cardul de plată. Acesta este trimis la domiciliul colaboratorilor gratis, nu are taxe fixe iar comisioanele variabile sunt printre cele mai mici.

5. OKPay (Cipru)

Are cea mai mare taxă la încasarea de plăți cu cardul (4%) iar restul costurilor sunt relativ ridicate atât pentru firmă cât și pentru angajat. Oferă în schimb și cea mai mare flexibilitate la tipul de plăți acceptate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii