Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Corina Popescu – Locul 3 în Top 50 cele mai influente, ediția 2019

Corina Popescu este una dintre cele mai influente persoane din sectorul energetic din România și una dintre puținele femei care a ajuns să aibă succes într-un domeniu dominat, în mod tradițional, de bărbați.
071 women 03 Corina Popescu

Începând cu data de 1 februarie 2019, Corina Popescu a fost numită în funcția de director general al Electrica, după ce anterior asigurase interimatul la șefia companiei și după ce a ocupat și poziția de director general al Societății de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord, parte a Grupului Electrica. Începând cu anul 2007, Corina Popescu și-a desfășurat activitatea în sectorul privat, ocupând funcții importante în cadrul Grupului E.ON România și al Grupului OMV.

Vezi aici lista completa a celor mai influente femei din România

În plus, în intervalul decembrie 2015 – februarie 2017, Corina Popescu a ocupat poziția de Secretar de stat în Ministerul Energiei, perioadă în care a făcut parte și din Consiliul de Administrație al Electrica SA. De altfel, la începutul lunii mai a anului 2017, a fost numită în Directoratul Transelectrica, iar in perioada iunie 2017 – aprilie 2018 a fost președintele Directoratului Transelectrica.

„Leadership-ul feminin aduce echilibru în business, iar următoarele generații nu vor avea succes dacă nu vor pune un strop de pasiune în ceea ce fac. Pasiunea, corectitudinea și etica sunt fundamentele unei cariere de succes.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii