Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

City Grill, spre Viena și Londra

Grupul City Grill, fondat de Dragoș Petrescu, a anunțat că are ca obiectiv pe viitor extinderea pe plan internațional, în Viena și Londra.
 aboneaza-te
Dragos Petrescu_CEO City Grill

Pe termen scurt, grupul City Grill vizează consolidarea și poziționarea corectă pe piață a celor două branduri noi, Hanu’ lui Manuc și Pescăruș, deschise anul trecut, dar și consolidarea întregului grup. Obiectivele de dezvoltare sustenabilă, pe termen mediu, în perioada 2016-2018, vizează deschiderea de noi locații.

Dragoș Petrescu este noul președinte al Organizaței Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România

„Dorim să ne dezvoltăm organic și avem în vedere atât Bucureștiul, cât și alte orașe mari din țară – deocamdată ne gândim la Cluj – dar și în afara României, la Viena și Londra. Vizăm preluarea unor branduri noi, a unor locații independente pe care să le reamenajăm, investițiile noastre presupunând un efort de 250.000 – 400.000 euro per locație achiziționată. Bugetul de achiziții actual este de circa două milioane de euro pentru două noi restaurante“, a declarat Dragoș Petrescu, CEO al grupului City Grill.

76. Caru' cu bere

În 2015, cifra de afaceri la nivelul grupului a fost de aproximativ 24 de milioane de euro, iar estimările pentru anul în curs, după primul trimestru, indică o creștere de 20%. Dragoș Petrescu apreciază că începând de anul viitor, grupul va avea o creștere constantă de 10-15% anual. Până la sfarșitul lui 2016, numărul de angajați va ajunge la 1.300-1.500 angajați și va crește constant, în raport cu creșterea numărului de locații.

Fondat în 2004 de către Dragoș Petrescu, Grupul City Grill are în prezent în portofoliu 7 branduri – restaurantele City Grill,  Trattoria Buongiorno,  Hanu’ Berarilor, Caru’ cu Bere , Pescăruș, Hanu’ lui Manuc, și Cafenelele City Cafe și 16 locații.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii