Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

ForbesLife |
|

Citiţi mai mult!

Lucian Boia l-a întrecut în vânzările din reţeaua de librării Cărtureşti pe Klaus Iohannis. Istoricul l-a depăşit cu „un pas“ pe preşedinte.
carturesti_254864416

În 2015, volumul „Cum s-a românizat România”, de Lucian Boia, s-a plasat pe primul loc în topul vânzărilor din rețeaua Cărturești, depășind-o pe cea mai vândută carte a anului 2014, „Pas cu pas” (Curtea Veche Publishing), de Klaus Iohannis.

VEZI AICI OPINIILE EDITORILOR ȘI DISTRIBUITORILOR DESPRE PIAȚA EDITORIALĂ DIN ROMÂNIA, ÎN ANUL 2015

carturesti

De remarcat că în top 10 vânzări la Cărturești se află cinci titluri aparținând editurii Humanitas. O prezență inedită printre numele grele din topul românesc este Ioana Chicet-Macoveiciuc, autoarea cărții „O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă”, apărută la Editura Univers.

VEZI CĂRȚILE RECOMANDATE DE DAN C. MIHĂILESCU ÎN 2015

Editura Humanitas deține primul loc la Cărturești și în topul autorilor străini cu romanul „Supunere”, semnat de Michel Houellebecq.

VEZI CARE AU FOST CELE MAI VÂNDUTE CĂRȚI ALE DISTRIBUITORILOR ÎN 2015

Reducerea TVA la carte, de la 9% la 5%, aplicată din acest an, va conduce la creșterea numărului de cititori? Ana Niculescu, PR Manager al rețelei Cărtureşti, consideră că această reducere nu va atrage noi cumpărători de carte, „dar sperăm să-i încurajeze pe cei fideli să citească mai mult”.

CEI MAI MEDIATIZAȚI ROMÂNI LA TÂRGUL GAUDEAMUS 2015

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii