Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Topuri |
|

Cele mai influente femei manager de origine străină în România

România pare să fie o destinație atractivă pentru managerii străini din diferite domenii, care își continuă carierele pe plan local și care influențează în mod semnificativ afacerile companiilor din România.
160 top expate Liudmila Climoc

Liudmila Climoc

CEO Orange România

Liudmila Climoc a venit la conducerea Orange România în februarie 2016, de pe aceeași poziție deținută în cadrul Orange Moldova, având o experiență de 19 ani în domeniul telecomunicațiilor. Și-a început cariera la Orange Moldova, unde a condus numeroase proiecte și lansări comerciale importante. În 2008, a fost promovată din poziția de Chief Sales Officer în cea de Chief Executive Officer. „Prioritar pentru anul acesta este să oferim cât mai multor clienţi beneficiile mobilităţii şi acoperirii extinse aduse de serviciile 4G şi de internetul în bandă largă. Concret, ne propunem să aducem soluţii digitale care să ofere clienţilor experienţe noi”, spunea Liudmila Climoc pentru Forbes România la finalul anului trecut.

 

Dominique Fantaccino

Director General H&M Europa Centrală și de Est

 

Natalia Gelshtein-Kiss 

Director General Danone Europa de Sud-Est

 

Karolina Georgieva 

Managing Director Oriflame România

 

Anna Grzelońska

CEO NN Asigurări

 

Murielle Lorilloux

CEO Vodafone România 

Murielle Lorilloux conduce, de la 1 septembrie 2017, operațiunile locale ale operatorului telecom Vodafone. Înainte de această numire, Murielle Lorilloux a deținut poziția de CEO în cadrul Vodacom din Republica Democrată Congo (RDC), din 2014. S-a alăturat companiei în 2013, în funcția de Chief Commercial Officer. De-a lungul carierei sale, Lorilloux a deținut mai multe poziții de management în cadrul Orascom Telecom Algeria, Wana Corporate și Capgemini. A absolvit Ecole Supérieure de Commerce din Paris, a urmat un MBA la University of Texas din Austin și are un masterat în economie obținut la Universitatea Paris Nanterre.

 

Ivana Martinkov 

CEO DM Drogherie Market

 

Christine Schillings

General Manager Ana Hotels

 

Antje Marielle Gerhold

Director General ProCredit Bank

 

Vezi aici Topul celor mai influente femei din România- Ediția 2018

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii