Cautare
, Contributor

Junior Reporter ForbesLife

Lifestyle |
|

Ce nu știați despre cel mai nou film Marvel?

Noul film „Captain America: Război Civil” vine cu o nouă provocare pentru producători: când se produce o fractură între Răzbunători, cine în ce tabără rămâne? 
CWC0230_v003_049447.1014

Steve Rogers dorește ca Răzbunătorii să rămână liberi pentru a apăra umanitatea fără amestecul guvernului, în timp ce Tony Stark ia decizia surprinzătoare de a sprijini coorodonarea echipei de către guvern.

Când fiecare spectator are propriile preferințe și așteptări, cum decizi cine în ce tabără rămâne?

CWD0177_v004_048529.1031_RDupă îndelungi dezbateri și negocieri, producătorii au concluzionat: Sam Wilson, Bucky Barnes, Hawkeye, Ant-Man şi Scarlet Witch alături de Captain America, iar Black Widow, War Machine, Vision şi Black Panther de partea lui Tony Stark.

Scena care a rupt în două tagma Răzbunătorilor este una dintre cele mai bune scene epice dintr-un film Marvel, deoarece, fiind filmată cu o cameră IMAX, creează senzația publicului că e în mijlocul acțiunii. Producătorii au numit-o „Splash Panel”, deoarece le aduce aminte de paginile dublu ilustrate din cărțile de benzi desenate.

TRB0080_v005_029621.1067Filmările au avut loc în studiourile Pinewood din Atlanta, cu echipe deplasându-se pentru unele dintre scene și în Germania, Austria, Islanda, Puerto Rico, Indonezia, Brazilia și Marea Britanie. Deplasările i-au adus o bucurie nespus de mare lui Daniel Bruhl, unuia dintre actori, care a fost încântat să-și invite echipa de producție la o cina cu tapas la el acasă, în Berlin.

În Atlanta însă, echipele de producție au reușit să recompună exact atmosfera de care aveau nevoie, cu ajutorul figuranților, care au dat decorului nota exotică pe care o doreau.

LAG1535_v008.1007„Captain America: Civil War” vine însă și cu alte elemente spectaculoase, precum imagini cu super automobile, datorită ajutorului celor de la Audi, cu care echipa a colaborat. Aceștie au creat o mașină revoluționară la nivel tehnic, cu un concept high tech, care nu a fost niciodată produs, și la volanul căreia își face apariția un erou din universul Marvel, anume T’Challa sau Black Panther/Pantera Neagră, rol interpretat de Chadwick Boseman.

SP-07775_RÎn film, aceasta devine unul dintre cei mai stilați artiști ai luptelor marțiale, care și-a conturat un stil propriu, o combinație de arte marțiale, acrobații, dans și muzică. Aparițiile sale surprind prin costumul de pisică, cu note africane, la care se adaugă pantofii minimaliști cu elemente ninja.

Nu numai Pantera Neagră își schimbă stilul, ci și super eroul Hawkeye, care deține acum un baston pentru luptele de aproape, iar arcul care l-a făcut celebru este refăcut pentru a fi ținut în mâna stângă, fiind ușor de folosit. Supereroul poartă acum și o jachetă cu mânecă lungă în locul vestei și revine, ca stil cromatic, la tradiționala culoare purpurie.

Scarlet Witch, în schimb, poartă un costum de super-eroină, din piele, iar Falcon se simte mai încrezător cu roșul aprins de aripi. Țiunuta lui Ant-Man include un costum high tech, o cască fără cabluri, cu antene care se ivesc din partea de jos.

LAG0300_v038.1025Din distribuţia filmului fac parte: Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Emily VanCamp, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd şi Frank Grillo, cu William Hurt şi Daniel Brühl.

Anthony & Joe Russo sunt regizori, iar Kevin Feige este producător. Louis D’Esposito, Alan Fine, Victoria Alonso, Patricia Whitcher, Nate Moore şi Stan Lee sunt producători executivi. Scenariul este scris de Christopher Markus & Stephen McFeely.

Pentru primele imagini din film, vizionează trailerul:


HQB0930_v001.1002_RBUC2180_v021.1004SP-07391_RSP-09832_RREX1370_v006.1072_R

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii