Cautare
, Contributor

Junior Reporter ForbesLife

Lifestyle |
|

Ce a adus unic Cinema City în Timișoara

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, a adus, la Timișoara, un multiplex unic în Europa Centrală și de Est, printre puținele din lume care reunește, sub același acoperiș, cele mai inovatoare tehnologii: IMAX și 4DX.
 aboneaza-te
Cinema City_Shopping City Timisoara_Sala IMAX (2)

Deschiderea multiplexului din Timişoara reprezintă prima lansare a companiei de anul acesta, integrată strategiei de extindere în întreaga ţară, care are ca obiective lansări și în alte orașe, precum Bucureşti, Buzău şi Piatra-Neamţ.

Cinema City_Shopping City Timisoara (2)Noul cinematograf Cinema City este al doilea din Timişoara, după cel din Iulius Mall, se întinde pe o suprafaţă de 4.300 de metri pătraţi și dispune de 13 săli complet digitalizate, care îmbină perfect tehnologia cu designul.

Carla's Dreams la inaugurarea Cinema City din Shopping City TimisoaraCinema City rămâne fidelă strategiei cu care s-a lansat acum 10 ani în Timișoara, aceea de a le oferi timișorenilor cea mai bună experienţă cinematografică, și aduce anul acesta a doua sală IMAX, după cea din București, în AFI Palace Cotroceni, dar și cel mai mare ecran din țară. Ecranul are o suprafaţă de 336 de metri pătraţi și oferă o experienţă cinematografică unică în România, datorită standardelor calitative înalte ale imaginii, sunetului, dar și datorită arhitecturii sălii de cinema.

Efecte Sala 4DXMai mult decât atât, sala 4DX, a treia sală din România, completează perfect această experiență cinematografică, prin tehnologia de ultimă oră și designul revoluţionar, care vine cu scaune high-tech mobile şi efecte speciale, în măsură să activeze toate cele cinci simțuri ale spectatorilor. Astfel, aceștia au parte de o experiență cinematografică totală și reușesc să simtă din plin tot ce se întâmplă pe ecran, de la mişcare, apă și vânt, până la lumină și miros.

Cinema City_Shopping City Timisoara_Sala IMAX (1)„Ne-am dorit să facem mai mult pentru Timişoara – un oraş care a dovedit de-a lungul timpului un apetit crescut pentru filme – reunind cele mai noi şi mai sofisticate tehnologii cinematografice în noua locaţie, totodată oferindu-le iubitorilor de cinema o diversitate importantă de producţii, de la blockbustere hollywoodiene la filme de artă.”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager al Cinema City România.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii