FacebookTwitterLinkedIn

1. Deduct It!: Lower Your Small Business Taxes,

de Stephen Fishman J.D. / Data apariţiei: noiembrie 2013

A înţelege cum îţi poţi deduce cheltuielile reprezintă unul dintre elementele esenţiale ale unui startup de succes. Cartea lui Fishman reprezintă un ghid rapid pentru a învăţa cum vă puteţi folosi de deducerile fiscale la care aveţi dreptul, cum să fiţi în legalitate în faţa Fiscului şi cum vă puteţi maximiza fluxul de capita.

2. Managing Technology Entrepreneurship and Innovation

 de Paul Trott, Dap Hartmann, Victor Scholten şi
Patrick van der Duin /
Data apariţiei: noiembrie 2013

Pe măsură ce educaţia antreprenorială devine o materie tot mai căutată, un număr tot mai mare de instituţii de învăţământ din domeniul ştiinţelor şi tehnologiei mizează pe iniţierea studenţilor în tainele antreprenoriatului, managementului şi inovaţiei.

Click aici  pentru o galerie foto cu  cele zece cărţi  de căpătâi ale unui startup.

3. Represent Yourself in Court

de Paul Bergman J.D. şi Sara J. Berman J.D. /
Data apariţiei: octombrie 2013

Nu aveţi experienţă în domeniul legal? Nu vă faceţi griji! Câteodată este mai simplu să apăreţi în faţa unui judecător fără a apela la un avocat. Iar volumul „Cum să te repezinţi singur în instanţă” este cel mai amplu ghid din care puteţi învăţa din trucurile meseriei de avocat. Aflaţi ce trebuie să spuneţi, momentul oportun, care sunt actele de care aţi avea nevoie şi chiar detalii despre cum trebuie să vă comportaţi în faţa unei instanţe de judecată.

4. It’s Your Business: 183 Essential Tips that Will Transform Your Small Business

de JJ Ramberg, Lisa Everson şi Frank Silverstein /
Data apariţiei: octombrie 2013

„Este afacerea ta – 183 de sfaturi esenţiale care îţi vor transforma
afacerea” cuprinde sfaturi din partea unor antreprenori de succes precum Blake Mycoskie sau Guy Kawasaki şi acoperă domenii precum resurse
umane, finanţe sau marketing. Toate informaţiile sunt menite a vă duce afacerea pe culmile succesului.

5. The Wealthy Teacher: Answering the Question “What’s Next?”

de Victoria Boyd / Data apariţiei: octombrie 2013

Care e următorul pas pentru oamenii din învăţământ confruntaţi cu pierderea locurilor de muncă sau frustraţi de hibele sistemului? Învaţă de la Victoria Boyd cum cei Trei Stâlpi ai Succesului pot reaprinde pasiunea şi te pot face să îţi reafirmi valorile cu care ai fost înzestrat.

6. How to Start a Business Without Any Money

de Rachel Bridge / Data apariţiei: septembrie 2013

Visezi să porneşti o afacere pe cont propriu dar îţi lipsesc fondurile necesare pentru a o face? Vestea bună e că poţi reuşi să intri în afaceri fără niciun ban, atâta vreme cât urmezi câteva reguli de aur. Fost editor al Sunday Times, Rachel Bridge a condensat în volumul “Cum să porneşti o afacere fără bani” sutele de ore de interviuri şi sfaturile primite din partea unor oameni de afaceri de succes care s-au confruntat, la un moment dat, cu aceleaşi probleme.

Click aici  pentru o galerie foto cu  cele zece cărţi  de căpătâi ale unui startup.

7. Jumpstart Your Creativity: 10 Jolts To Get Creative And Stay Creative

de Shawn Doyle şi Steven Rowell / Data apariţiei: septembrie 2013

Toţi avem abilitatea de a fi creativi. Volumul de faţă ne pune în faţa a zece încercări menite să pătrundă în cele mai adânci straturi ale creativităţii noastre. Scopul? Acela de a avea succes atât pe plan profesional, cât şi în plan personal.

8. Creating a Thriving Business: How to Build an Immensely Profitable Business in 7 Easy Steps

de George Horrigan / Data apariţiei: septembrie 2013

Crearea unei afaceri prospere este scopul imediat şi singurul mod în care veţi putea să vă împliniţi dorinţele legate de afacerea dumneavoastră. Cu ajutorul unui metodologii unice, Horrigan vă arată care sunt cele mai bune modalităţi pentru a avea o afacere profitabilă.

9. The Billionaire Who Wasn’t: How Chuck Feeney Secretly Made and Gave Away a Fortune

de Conor O’Clery / Data apariţiei: august 2013

Fondatorul Duty Free Shoppers, cel mai mare lanţ de magazine duty free din lume, era considerat la finalul anilor ’80 drept al 24-lea cel mai bogat american. Nimeni nu ştia, însă, că Feeney îşi donase deja averea fundaţiei sale – Atlantic Philanthropies.

10. The Leader’s Companion: Insights on Leadership Through the Ages

de J. Thomas Wren / Data apariţiei: iulie 2013

Credeţi că liderii din ziua de azi se confruntă cu probleme unice? Gândiţi-vă mai bine! Scrierile lui Platon, Aristotel, Lao-tzu, Machiavelli sau Ghandi demonstrează faptul că provocările leadershipului sunt la fel de vechi precum lumea.