Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Carmina Dragomir – Locul 38 în Top 50 cele mai influente, ediția 2019

Carmina Dragomir a revenit în funcția care a consacrat-o, cea de CEO al Metropolitan Life, începând cu octombrie 2017, după ce, timp de trei ani, a deținut funcția de Deputy General Manager & COO al sucursalei MetLife Italia.
108 women 38 Carmina Dragomir

Experiența sa în cadrul Metropolitan Life a început în 2003 și include poziții de conducere anterioare, precum COO, în cadrul Metropolitan Life România. Dragomir și-a început cariera în servicii financiare acum aproape 20 de ani, cumulând o experiență complexă, ca urmare a diverselor funcții de management ocupate – operațiuni, finanțe, produse, IT, project management și risk management.

Vezi aici lista completa a celor mai influente femei din România

Absolventă a Facultății de Cibernetică (Academia de Științe Economice București), Carmina Dragomir și-a completat studiile cu un certificat Fellow Life Management LOMA Institute și un certificat Harvard în Leadership.

Metropolitan Life, sucursala locală a grupului american MetLife a avut în 2017 venituri de peste 60 de miliarde de dolari.

„Le-aș recomanda viitorilor lideri să fie prezenți, să nu caute succesul, ci să caute să fie mai buni, alături de echipele lor, să iubească schimbarea, să fie modești și să-și accepte vulnerabilitatea.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii