Cautare
, Contributor

Între noi părinții |
|

Campania de conștientizare #VizibilitatePentruNevoileMamelor

VizibilitatePentruNevoileMamelor
Asociația ”LaPrimulBebe” a lansat Campania de conștientizare #VizibilitatePentruNevoileMamelor, prin intermediul căreia își propune să aducă în atenția publicului larg faptul că rolul de mamă vine la pachet cu foarte multe trăiri și sentimente, cu un bagaj emoțional puternic, emoții ce trebuie conștientizate atât de către mamă, cât și de către cei care îi sunt alături – partener de viață, părinți, prieteni, angajator, medici etc.

În România mamele nu sunt auzite, văzute sau sprijinite.

Informăm societatea din România despre nevoile mamelor în cea mai provocatoare etapă a vieții lor, de tranziție către rolul de mamă. Facem conștientă societatea de importanța rolului mamelor în crearea societății de mâine – Viitorul este astăzi în brațele mamelor!

În maximum 10 ani dorim ca fiecare român să cunoască și să recunoască aceste nevoi.

Campania are loc în perioada 5-10 octombrie, pe pagina de Facebook LaPrimulBebe.

Vrem o Românie conștientă de nevoile emoționale și informaționale ale mamelor și care să cunoască importanța lor în crearea societății de mâine.

Vrem vizibilitate, respect și grijă pentru mamele din România. Pentru că viitorul este astăzi în brațele lor, iar atunci când ele vor fi bine și societatea va fi bine.

LaPrimulBebe” este comunitatea de sprijin a mamelor cu studii, implicate profesional, independente financiar, dornice de dezvoltare personală, respectuoase și empatice. Este singura comunitate din Romania premiată de Facebook USA și aleasă una dintre cele mai de impact 100 de comunități online din lume, câștigând Bursa Facebook Community Leadership Program 2018.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii