FacebookTwitterLinkedIn

Aceasta este prima televiziune comercială cu capital integral românesc. În fapt, primul produs al grupului a fost ziarul „Jurnalul Național” (1991), dar televiziunea Antena 1 a reprezentat primul pas în piața TV.

În prezent, Camelia Voiculescu conduce unul dintre cele mai puternice și influente grupuri de presă din România, cu o cifră de afaceri de peste 100 de milioane de euro. Intact Media Group cuprinde cinci televiziuni, două stații de radio, o comunitate de site-uri, o platformă video on demand, un ziar și o școală de media.

Vezi aici lista completa a celor mai influente femei din România

Anul trecut, Intact Media Group a vândut ziarul „Gazeta Sporturilor” către grupul elvețian Ringier, fiind considerată cea mai mare tranzacție de pe piața media din România. În 2018, cele cinci televiziuni ale grupului – Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel și ZU TV – au avut o cotă de piață la nivel național de 19%, a doua cotă după grupul american Pro TV (20,8%).

Rețeaua Radio ZU este lider de audiență în București și a avut cele mai mare vânzări de publicitate în 2018, cu 57,8 milioane de euro (rate card), conform BRAT. Grupul Intact Media Group are o poziție influentă atât piața de publicitate cât și pe segmentul de consumatori de divertisment și știri din România.