FacebookTwitterLinkedIn

Camelia Șucu, femeie de afaceri cu o carieră de peste 25 de ani, este proprietara companiilor ClassIN, Piața de Gros (Abundia) și Iconic Food&Wine. Alături de fostul ei soț, Camelia Șucu a fondat grupul Mobexpert în anul 1993.

ClassIN, cel mai important distribuitor de piese de mobilier high-end și de servicii integrate de design, având un portofoliu de peste 600 de branduri de top, dintre care: Natuzzi, Edra, Porada și Flos, în exclusivitate, activează pe un segment de piață descoperit și dezvoltat de Camelia Șucu.

Vezi aici lista completa a celor mai influente femei din România

În 2019, antreprenorul Camelia Șucu și-a propus să consolideze trendul de proiect integrat pe design interior pentru grupul Class și să crească poziția pe piața de fresh juices și top-quality health food pentru grupul Iconic. Pe partea de agricultură, Camelia Șucu a declarat la începutul acestui an pentru „Forbes România” că se va implica mai intens în crearea de centre pentru colectarea legumelor și fructelor, „un segment cu trend crescător de consum și care necesită dezvoltare mai mare, mai ales că din 2019 vor exista și fonduri europene, cu precădere în afara Bucureștiului”.

Camelia Șucu consideră că, luând exemplele din alte țări, piața tradițională nu va dispărea, ci se va transforma. În viitorul apropiat, Camelia Șucu își propune să-și dezvolte portofoliul de antreprenor în serie, domeniile de interes fiind noile tehnologii și economia socială.

https://www.youtube.com/watch?v=qgRH173nLI0

„Sfatul pe care-l dau mai departe tinerilor: să nu vă fie frică de eșec. Tratați eșecul ca fiind o lecție pe care voi trebuie să o trăiți și să o învățați. Găsind soluții, vedeți cât de puternici deveniți mai departe.”