Cautare
, Contributor

Blogul lui Lucian Davidescu (riscograma.ro)

Bani și Investiţii |
|

În curând în Forbes: Business Casual

Dintre toți cei care încearcă să o apuce pe calea antreprenoriatului puțini supraviețuiesc și încă mai puțini obțin banii și succesul acceptat. Poveștile unora dintre aceștia din urmă le știți deja, din paginile Forbes. Ce face însă diferența, cum au reușit să ia deciziile bune când toți ceilalți au greșit?
business casual_164221112

Se spune că oamenii normali învață din experiență, oamenii inteligenți învață din experiența altora, iar proștii nu învață niciodată nimic. Când e vorba de un model de succes, inspirațional, marele dezavantaj este că reușita presupune ocuparea confortabilă a respectivei nișe, lucru care lasă puțin loc pentru cei care ar vrea să imite modelul.

La nivelul de detaliu, există bune practici de management care pot fi adaptate și aplicate în oricare altă conjunctură. Și există oameni care le-au văzut aplicate, corect sau greșit, în multe locuri astfel încât pot judeca aproape stereoscopic: fațete, nuanțe, unghiuri.

Forbes i-a invitat pe câțiva dintre cei mai experimentați consultanți și traineri din management, vânzări sau resurse umane, dar și antreprenori și manageri de top să descrie exact ce este de făcut – direct, concret, personal, în noua rubrică „Business casual“.

Îi veți regăsi, în curând, zilnic pe site-ul forbes.ro și, ocazional, în ediția tipărită a revistei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii