Cautare
, Contributor

|
|

Brașovul, din nou pe hartă

Aflat pe locul al șaselea în topul „Forbes 40 cele mai bune orașe pentru afaceri”, Brașovul revine, treptat, la gloria sa de altădată.
brasov shutterstock_249600034

Fostele platforme industriale din oraș sunt revitalizate prin investiții în clădiri de birouri, centre comerciale moderne și, nu în ultimul rând, în unități de producție.

Turismul este un domeniu economic important în Brașov, județul fiind în top 3 cele mai vizitate destinații turistice din România în primele șase luni ale acestui an.
Lucrurile nu sunt însă în întregime roz în județul cu cele mai multe parcuri industriale din România. Printre problemele identificate de antreprenorii locali se numără insuficiența forței de muncă și lipsa infrastructurii rutiere, mai precis a unor autostrăzi care să lege orașul din centrul României de restul țării, astfel încât mărfurile produse local să poată fi transportate eficient la nivel național. În ciuda acestor dificultăți, antreprenorii nu-și pierd curajul și ambiția, ceea ce se vede în rezultatele companiilor pe care le conduc.

Cum ajută Balaurul Bondoc turismul din județul Brașov

Brașovul, unul din polii importanți pe segmentele de clădiri de birouri și centre comerciale moderne

Cum a revitalizat un antreprenor brașovean o parte din fostele platforme industriale ale orașului de sub Tâmpa

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii