Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

|
|

BrandVoice Graphtech Design

Ca brand românesc de 18 ANI pe piață producem mobilier comercial și semnalistică pentru Philip Morris, Nestle, British American Tobacco, Coca-Cola și alte companii multinaționale.
poza forbes portret magda

VIAȚA NOASTRĂ ESTE ATÂT DE FRUMOASĂ PE CÂT ȘTIM SĂ NE-O CONSTRUIM !

Compania noastră a luat ființă in 1998, în timp ce, călătorind prin lume, am primit în dar de la prieteni de suflet o idee și 5000$ împrumut pentru 5 ani. Pentru că eram la a patra încercare de business personal, la numai 24 de ani, împreună cu soțul meu, un om minunat, și un băiețel de doar 4 ani, aveam deja un minim de cunoaștere în domeniul afacerilor. Astfel, a luat ființă Graphtec Design care în prezent este o companie cu 120 de profesioniști și peste 36.000 de tipuri de produse durabile care îți fac afacerea mai vizibila prin identitate și vizibilitate corect poziționate pe piață!

Afacerile se fac cu și din iubire de oameni și este felul meu de a-mi construi echipa. Am decis să investesc în calitatea relațiilor interumane ca un om responsabil, îmi place să construiesc relații și parteneriate pe termen lung, cu discernământ și planuri mari de viitor. Știu că de bunul mers al afacerii noastre depinde prosperitatea și liniștea familiilor oamenilor din compania noastră și asta îmi dă putere și teamă. O teamă constructivă însă, pentru că mă obligă să caut zilnic soluții pentru bunul mers al lucrurilor. Un deziderat al meu este ca fiecare angajat al companiei Graphtec Design să își poată permite să aibă o viață frumoasă, să poată să le ofere mai multe copilașilor lor, să aibă o viață lipsită de griji. Așa gândesc eu calitatea vieții într-o familie, așa văd eu lucrurile ca femeie, ca mamă, ca antreprenor în România. Pun mare preț pe relația cu colegii, partenerii mei, îmi povestesc multe dintre problemele lor și fac tot ce pot să îi sprijin, astfel încât ei să poată fi cu toată mintea dedicați sarcinilor din companie, astfel împreună slujim cu interes și  dedicare de 100%  planului nostru de viitor pentru o viață mai bună .

În portofoliul nostru avem rezultate notorii, dar și încercări grele. Antreprenoriatul e un parcurs pavat cu satisfacții, dar în spatele fiecărui succes sunt temeri de om obișnuit, pierderi, renunțări, sănătate zdruncinată. Sunt câteva momente pe care vreau să le împărtășesc cu voi, pentru că sunt acele situații din care, la vremea respectivă, nu am știut dacă o să ies și dacă o să știu cum să continui. Deși am avut mentori și susținere din partea tuturor, nu am înțeles din prima cum se conduce o companie de succes, așa că am aplicat un management intuitiv care nu avea legătură cu termenul de management de risc și nici cu informația că lipsă „cash-ului” îți poate provoca falimentul, astfel că în primele 11 luni de activitate, am avut un miliard și jumătate de plată către furnizori și doar 250 de milioane de încasat de la clienti, fapt care indica un topogan sigur către incapacitate de plată și finalul celei de-a cincea încercări de business din viața mea. Doar sentimentul „că știi că poți“ te mai poate salva, nu neapărat că ai avea vreo idee despre cum să rezolvi acea situație, simțeam, pur și simplu, că nu acesta este sfârșitul.

Dar cum toate afacerile din lumea asta se fac cu oameni, am rugat toți clienții să ne ajute cu avansuri la comenzile care erau deja în derulare și am rugat furnizorii parteneri să ne susțină o perioadă de 3 luni, până aveam să ne revenim prin acumulare de încasări. A fost momentul în care am înțeles că atunci când se dărâma un zid lângă tine, nu este cazul să te sperii, ci doar să privești până unde se rostogolește ultima piatră, fără să te implici în energia aceea pe cât de negativă, atât de uriașă, care îți blochează mintea și îți transmite obsesiv întrebarea „de ce mi se întâmplă mie?!”

Ca să pot accepta provocarea, am schimbat perspectiva de abordare și în loc să mă întreb „de ce eu?!”, mi-am spus „dar de ce nu eu?!”

Dacă vrei să ajuți omenirea lucrează mai mult cu tine și vei fi o problemă mai puțin pentru omenire !

Chiar dacă conduc de 18 ani o mare companie și fac parte din povestea de viată a sute de oameni, nu sunt puține momentele în care îmi este greu. Îmi recunosc slăbiciunile și îmi depășesc zilnic limitele. Încă atunci când obosesc sau cei din jur insistă să mă convingă că nu se poate obține succesul în țara asta, contracarez acest sentiment copleșitor cu Dorința mea interioară orientată către un VIS mare pentru o viață frumoasă și de calitate în țara noastră, în care simți zilnic fericirea că exiști și astfel, zâmbești senin privind la iubirea pe care o primești în dar de la semenii tăi!

Toți cei care ne susțin în activitatea noastră sunt pentru noi o binecuvântare!

 

www.graphtec.ro

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii