Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

|
|

BrandVoice Gebrüder Weiss: Cel mai eficient operator logistic din România

Gebrüder Weiss își consolidează cota de piață, situându-se în top 5 în clasamentul companiilor de profil din România.
Viorel Leca_03

Care sunt principalele rezultate ale activității companiei în acest an? Detaliați!

Prin eforturile susținute ale întregii echipe Gebruder Weiss, am reușit să ne consolidăm cota de piață, situându-ne în top 5 în clasamentul companiilor de profil din România. În plus, pe baza rezultatelor și investițiilor realizate, am fost selecționați drept cel mai eficient operator logistic din România  în cadrul unei gale organizate anul acesta de una dintre cele mai importante publicații din industria de transport și logistică.

Un alt rezultat pozitiv obținut anul acesta constă în faptul că am continuat să creștem portofoliul de clienți și  să păstrăm în continuare un echilibru în ceea ce privește industriile din care aceștia provin.

Ce obiective are compania pentru anul 2017?

Piața în care ne desfășurăm activitatea este una dinamică, iar provocările nu vor întârzia cu siguranță să apară. În contextul unei piețe a forței de muncă mult mai efervescente ce va fi caracterizată de costuri mai mari de personal în zona de depozit (ex. manipulanți), ne propunem să creștem eficiența și calitatea serviciilor prestate clienților noștri.

Cum apreciați evoluția industriei de profil în acest an? Care sunt estimarile pentru anul viitor?

Industria de transport și logistică și-a păstrat și în acest an trendul ascendent, astfel că volumele tranzacționate au fost în creștere. Însă, în aceeași măsură, pe fondul creșterii cererii de personal, și resursele au devenit mai scumpe.

Cum a evoluat numărul de angajați care lucrează în cadrul companiei, în România?

Încă de la intrarea pe piața din România acum mai bine de 20 de ani, compania a înregistrat an de an creșteri în ceea ce privește numărul de clienți, venituri, dar și personal. Am crescut de la aproximativ 50 de angajați, la peste 500. Deși ne confruntăm cu o fluctuație ridicată de personal, numărul celor ce aleg să se alăture echipei noastre este în creștere an de an.

Care sunt așteptările dumneavoastră privind evoluția economiei românești in 2017?

Raportându-ne la evoluția ultimilor doi ani, ne așteptăm ca economia să păstreze acest trend ascendent. Măsurile economice adoptate au avut un impact pozitiv în acest sens, însă pentru ca această direcție să își urmeze cursul și în 2017, avem nevoie de stabilitate în zona politicilor economice și fiscale.

Care este, în prezent, capacitatea de depozitare a Gebrüder Weiss România? Aveți planuri de extindere a spațiului?

Suntem prezenți în România prin 8 terminale logistice și de cross-docking, situate în locații strategice din punct de vedere geografic. Acestea cumulează peste 40.000 mp suprafață de depozitare și cross-docking. Ori de câte ori piața sau clienții o vor solicita, vom investi în noi spații de depozitare proprii sau închiriate.

Care este bugetul alocat pentru investitii?

Investim anual sume considerabile în echipamente și sisteme necesare desfășurării anumitor procese, cum ar fi echipamente de manipulare, sisteme de depozitare, sisteme de control al costurilor, echipamente și sisteme IT. Aceste investiții ne permit să demarăm noi proiecte și să creștem eficiența proceselor, toate acestea reflectându-se în final în gradul de satisfacție al partenerilor noștri. Așa cum am menționat și anterior, vom investi cu siguranță în spații de depozitare dacă cerințele și necesitățile pieței și ale clienților noștri o vor impune.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii