Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

|
|

BrandVoice: Cinci ani de excelență la spitalul Medicover

Cei mai buni medici, tehnologie performantă, standarde suedeze – succesul înregistrat de Medicover în România se bazează pe o idee simplă: pacienții sunt mereu pe primul loc.
2. medicover shutterstock_262575842

În urmă cu cinci ani, pe 26 ianuarie 2012, un nou spital generalist își deschidea porțile pentru pacienții din București și din restul României: Spitalul Medicover, prima unitate spitalicească locală deschisă de Medicover, ca parte a angajamentului companiei față de sectorul de sănătate din România. Grupul de sănătate cu origini suedeze era deja prezent în țara noastră de peste 15 ani, printr-o rețea națională de clinici de înalt nivel, și introdusese servicii revoluționare pe piața locală, printre care abonamentul de sănătate pentru clienții corporate și primul magazin online dedicat serviciilor medicale.

Cu o echipă care includea unii dintre cei mai importanți specialiști medicali din România și o cultură care așază pacienții și calitatea actului medical în centrul tuturor activităților, Spitalul Medicover a devenit în scurt timp un etalon pentru serviciile de spitalizare din Bucuești și din țară.

Localizat în nordul capitalei, pe Strada Pechea, Spitalul are în prezent o suprafață de peste 5.000 mp, fiind dispus pe 6 niveluri funcționale și integrate operațional. Este un spital multidisciplinar, echipat cu cele mai recente tehnologii medicale, și pune la dispoziția pacienților servicii de spitalizare de zi și continuă, precum și servicii de diagnostic avansat. Începând cu anul 2016, Spitalul Medicover oferă, de asemenea, pachete de asigurare de sănătate atractive pentru pacienți.

Printre cele mai importante unități ale Spitalului Medicover se numără departamentul de Imagistică de ultimă generație, departamentul de Chirurgie, inclusiv Chirurgie Bariatrică, Breast Care Center, un nou centru dedicat prevenției și tratamentului afecțiunilor sânului, precum și o Maternitate de înalt nivel, pe un etaj dedicat, care promovează nașterea naturală și alăptatul și oferă asistență în regim non-stop mămicilor. La acestea se adaugă departamentele de Ginecologie, Oncologie sau Ortopedie care oferă pacienților servicii medicale la cele mai înalte standarde suedeze.

Departamentul de Chirurgie al Spitalului acoperă toate specialitățile chirurgicale, prin intermediul unei echipe medicale de excepție, ce reunește unii dintre cei mai buni medici din România. De la chirurgie generală, la chirurgie parietală, ginecologică, colorectală și bariatrică, la proceduri chirurgicale de ultimă generație dedicate sânului sau tratamentului oncologic, echipa Spitalului Medicover a pus bazele, într-un timp foarte scurt, unui adevărat centru de excelență în domeniu.

„Sunt foarte mândru să asist la lucrurile minunate pe care echipa Spitalului Medicover le face în fiecare zi. Pentru ei, acestea reprezintă deja o rutină, însă energia și angajamentul lor față de pacienți au transformat acest spital într-una dintre cele mai bune unități medicale din țară”, a spus Adrian Peake, directorul general Medicover România. „Sunt încrezător că vor urma mulți alți ani de povești medicale de succes.”

Grupul Medicover este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est și oferă servicii medicale integrate pacienților. În România, Medicover este prezent de peste 21 de ani pe piața serviciilor medicale private și dispune de o rețea de 19 clinici proprii în București și în țară (Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Ploiești, Brașov, Galați, Pitești) și un spital generalist – Spitalul Medicover.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii