Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Birouri ieșene

iasi2
Peste o cincime din stocul office din Iași este reprezentat de complexul office dezvoltat de omul de afaceri Iulian Dascălu.

Stocul total de spații office din Iași se ridică la 120.000 de metri pătrați, din care aproximativ 70% este reprezentat de clădiri de clasă B, potrivit DTZ Echinox. Majoritatea clădirilor de birouri sunt localizate în Centru, Vest (cartierul Păcurari) și Sud (cartierul Nicolina). United Business Center, dezvoltat de omul de afaceri Iulian Dascălu în cadrul proiectului Palas, este un parc office compus din patru clădiri, cu o suprafață totală închiriabilă de 28.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasă A.

Alte clădiri reprezentative din Iași sunt Ideo Business Center, cu 11.000 de metri pătrați închiriabili și Tudor Office Center – 6.400 de metri pătrați închiriabili. Datorită infrastructurii telecom bine dezvoltate, salariilor competitive și forței de muncă educate, orașul a devenit atractiv pentru serviciile externalizate ale firmelor și pentru  companiile de cercetare-dezvoltare. Amazon, Xerox, Centric IT, Ness Technologies, PwC, Movial – doar câteva nume de companii care desfășoară activități la Iași. Pentru spațiile de clasă A, nivelul chiriei este cuprins între 13,5 și 15 euro pe metru pătrat pe lună, în condițiile unei rate de neocupare de sub 8%, potrivit DTZ Echinox.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii