Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Sănătate |
|

Binele ca profit

La aniversarea a cinci ani pe piaţa românească, Forbes România vă prezintă un dosar special despre afacerile care fac nu doar profit, ci fac şi "bine".        
 aboneaza-te
forbes_5ANI_shutterstock_178549439.jpg

Cei cinci ani de la lansarea pe piaţă a ediţiei româneşti a celei mai importante reviste de business din lume, Forbes, sunt sărbătoriţi printr-un număr special dedicat afacerilor sociale.

Acesta ar putea fi capitalismul viitorului, aşa cum îl numea laureatul premiului Nobel pentru Pace Muhammad Yunus: afaceri în care focusul se mută de la profit, către oameni, afaceri prin care se rezolvă o problemă socială sau se oferă servicii de bază la preţuri abordabile.

Aflaţi din numărul special care sunt cele mai interesante poveşti de „economie a binelui” de la noi, cine sunt cei care îmbină abilităţile de business cu altruismul şi cum se poate încuraja acest al treilea sector. Articolele pe această temă includ povestea primei afaceri sociale româneşti din domeniul chirurgiei, portretul singurei românce invitate la Forumul de la Davos şi un interviu în exclusivitate cu fostul ambasador al SUA, Michael Guest.

Şi cum cuvintele sunt cele care fac istorie, puteţi citi în numărul aniversar unele dintre mărturisirile inedite făcute, de-a lungul timpului, de manageri, antreprenori sau tineri cu potențial prezentați în paginile Forbes România.

 

Cine sunt cei care, de la începutul acestui an, au schimbat chipul medicinei româneşti

De ce educaţia este o afacere socială aparte şi ce înseamnă acest lucru în România 

Cine este profesoara de origine română care vrea să schimbe lumea

De ce „a face bine” trebuie privit ca un business 

Cui recomandă Michael Guest să facă acte de caritate şi când

Care este cea mai tânără inițiativă socială din România

In ce stadiu se află legea economiei sociale la noi şi de ce este nevoie de ea

Cine este noul Robin Hood modern

Cum ajută câțiva antreprenori economia românească

 

Citiți textele integrale în ediția tipărită a revistei, la chioşcuri din 7 aprilie, din dar și în variantă digitală a revistei din webviewer sau în aplicația de iPad a Forbes România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii