Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

50 cele mai influente |
|

Anca Vlad – Locul 4 în Top 50 cele mai influente, ediția 2015

Anca Vlad deţine unul dintre cele mai importante businessuri românești de distribuție și retail farmaceutic, Grupul Fildas Catena, care în 2014 a depășit numărul de 500 de farmacii, cu o cifră de afaceri consolidată de peste 400 de milioane de euro. Antreprenoarea face parte din board-ul grupului Fildas şi se ocupă, în cadrul companiei, de zona de marketing.

Află cine sunt cele mai influente femei din România, în 2015

Afacerea începută în urmă cu 24 de ani, cu șapte angajați și un depozit de 80 mp, a ajuns acum la peste 4.000 de angajați, incluzând și un grup media (o televiziune online, reviste, site-uri și o agenție publicitate și PR). Anul trecut, femeia de afaceri a readus în circuitul public un proiect propriu din zona culturală. Galeria de Artă Contemporană Senso înseamnă o expoziție de autor pe lună și o expoziție permanentă de sculptură, grafică și artă decorativă, de unde se pot achiziționa lucrări de artă. Anca Vlad este cunoscută ca susținător al artiștilor români atât personal, cât și prin programul Catena pentru Artă. Ea este una dintre puţinele antreprenoare din România incluse în organizaţia Leading Women Entrepreneurs of the World.

GALERIE FOTO: Top 50 cele mai influente

Forbes 141_C1 spread_Low

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii