FacebookTwitterLinkedIn

Care este cel mai important lucru în viață?

Să călătoresc! Asta înseamnă cunoastere și inițiere. Când călătoresc învăț mult, cunosc oameni, învăț despre natură, despre alte culturi și, implicit, mă formez ca om. De asemenea, îmi stimulează creativitatea și mă ajută să găsesc soluții și în momentele în care alții nu mai văd niciuna. Te îmbogățești sufletește și apreciezi altfel viața.

Ce înseamnă pentru tine fericirea totală?

Combinația dintre fericire si iubire, iar asta inseamnă să fiu împreună cu familia mea in tot ceea ce fac!

Care este cel mai mare atu al tău?

Faptul că sunt cu adevarat o persoană veselă și eman această pozitivitate! În turism nici nu îmi închipui că poți să fii altfel!

Cum ți-ar plăcea să te descrie cei din jur, când nu ești în cameră?

„Ein Mann ein Wort!” Un om de cuvânt, o persoană pe care te poți baza!

Care este cel mai bun sfat pe care l-ai primit în carieră?

„Dacă nu tu, atunci cine!?”. Persoana se referea la faptul că trebuie să am încredere in mine deoarece am toate calitățile necesare și – dacă îmi propun ceva – o să și reușesc!

Care este cea mai mare ambiție a ta?

Eu am ales afacerea de familie. Am crescut de foarte mică în turism, vorbesc mai multe limbi străine și acestea mă reprezintă în totalitate. Astfel îmi doresc să duc mai departe ceea ce părinții mei au creat până acum.

Eu și sora mea formăm echipa tânără din firma noastră și încercăm să aducem acel suflu nou. Când faci cu pasiune ceea ce faci, orice lucru nu are cum să iasă altfel decât bine. Este o ambiție destul de mare, zic eu, pe lângă multe altele care se mai adună.

Care consideri că a fost cel mai mare succes al tău de până acum?

Când clienții mei mi-au spus, din tot sufletul, că le-am îndeplinit visul! Această satisfacție nu se poate cuantifica și reprezintă o confirmare a faptului că am lucrat cu pasiune. Mă gândesc că doar Moș Crăciun îndeplinește astfel visele copiilor.

Care este trăsătura de caracter care te definește?

Onestitatea! Nu pot să mint sau să înșel oamenii. Prefer adevărul, chiar dacă este dur în cele mai multe situații.

Care este cel mai bun mod de a privi viața?

Am înțeles până la această vârstă că trebuie să ne bucurăm mai mult de lucruri mărunte, cum ar fi o floare culeasă dintr-un pom înflorit, să dăruim, să facem cu pasiune tot ceea ce facem, să zâmbim și să râdem mult. Și, foarte important, să nu uităm să iubim, așa cum spune Elif Shafak, într-una dintre cărțile ei: „Iubirea e apa vieții! Iar cel ce iubește e un suflet de foc! Lumea se învârte altfel când focul iubește apa”.