Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

|
|

Advertorial: Nomad, distracția din vârful centrului istoric

Locația „ideală“ într-un București vechi nu este ușor de găsit. Dar pentru Nomad, localul din cerul Centrului Istoric, cei doi ani de căutări au meritat.
Nomad prezentare noapte (2 of 18)

Povestea Nomad începe în 2011 când proprietarul locației, Cristi Dumitru, a hotărât că vrea să deschidă un business în Centrul Istoric al Bucureștiului. Căutarea spațiului a fost un proces întins pe o durată de aproape doi ani, acesta dorind un open space de dimensiuni medii, într-o clădire consolidată, ceea ce în Centrul Istoric se numește, simplu – provocare.

Dar uneori ce nu vrea nimeni, s-ar putea să fie exact ce cauți tu. Așa s-a întâmplat și pentru antreprenor. A găsit o mansardă la etajul 2 pe care nu o voia nimeni pentru că avea, la prima vedere, o poziționare nefericită și acces… dificil. „A trebuit să venim cu idei care să transforme dezavantajele în oportunități. Ne-am gândit că ar trebui să profităm că nu avem nimic deasupra noastră și să facem un acoperiș retractabil de sticlă, care să ne poată permite să devenim o terasă-grădină deasupra orașului. O altă idee a fost construcția unui lift din sticlă, lift ce a transformat locația dintr-una greu accesibilă, într-una exclusivistă într-o oarecare măsură, izolată de nebunia de la parter. Oficial, am deschis pe 13 decembrie 2014”, povestește Lucian Moldovanu, manager pe partea de evenimente și comunicare.

Nomad prezentare 056-Edit

Pentru ei, o dată memorabilă, cu noroc. Pentru că Nomad este acum locul cu un design impresionant, ce atrage în special clienți „civilizați, optimiști, împăcați cu sine, puși pe treabă, de cele mai multe ori corporatiști, freelanceri sau antreprenori, și cu gusturi și așteptări pe măsura celor menționate anterior”.

Simplu, Nomad se deosebește de marea de localuri similare din Centrul Istoric al Capitalei prin ambiția tuturor persoanelor angrenate în acest proiect, „de a nu face compromisuri când vine vorba de contribuția lor”, completează Lucian Moldovanu. Începând cu proprietarul localului, Cristi Dumitru, listei i se adaugă architectul Mihai Popescu, cunoscut și el pentru cluburile de succes pe care le deține, artistul Florin Samoila, echipa de management formată din Lucian Moldovanu, Sima Marian Vasile, Costel Ioan, Tatian Aldea, oamenii din staff-ul locației, artiștii invitați sau oricine a contribuit la ceea ce înseamnă Nomad Skybar.

Cum mai merg afacerile în Centrul Vechi, per ansamblu, dar ținând cont și de implementarea recentei legi antifumat? „Nu am analizat foarte amplu aspectul general, dar cel puțin la prima vedere, locațiile care mergeau foarte bine, merg foarte bine în continuare. Probabil depinde foarte mult de specificul locației, de fidelitatea clienților și de nivelul serviciilor oferite. Dacă stai bine la măcar unul dintre aceste capitole, clientul vine la tine, chiar dacă trebuie să iasă să fumeze de câteva ori pe timpul șederii. Dacă nu stai bine la aceste capitole, atunci clientul probabil preferă să rămână acasă”, detaliază reprezentantul Nomad Skybar. Cu referire la locația acestuia, el completează: „Pe noi, din fericire, nu ne-a afectat acest aspect deloc. Locația dispune o suprafață extinsă destinată fumătorilor, pe balcon. Totodată, clienții noștrii au înțeles și acceptat foarte ușor impunerea acestei legi”.

Nomad prezentare 038-Edit

Și cum spiritul Sărbătorilor începe să ne cuprindă pe fiecare dintre noi, cei de la Nomad așteaptă și ei cu nerăbdare această perioadă. „După cum toată lumea știe, în luna decembrie majoritatea corporațiilor și business-urilor sărbătoresc sfârșitul de an și cererile de evenimente private explodează. Asta, cu siguranță, va aduce un plus și la noi. Tratăm foarte serios aceste evenimente, nu doar pentru plusul financiar, ci și pentru că avem posibilitatea să intrăm în contact direct cu oameni care probabil nu au mai fost pe la noi și care se pot transforma în viitori clienți. Un alt highlight al acestei perioade este noaptea de revelion, când ne așteptăm la un număr mare de participanți”, a mai spus Lucian Moldovanu.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii