Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

|
|

Advertorial: Nestlé, 150 de ani de tradiție și expertiză în nutriția sugarilor

Totul a început cu misiunea lui Henri Nestlé de a le oferi sugarilor cel mai bun start în viaţă. Cu toţii ne dorim cel mai bun start în viaţă pentru copiii noştri. Primul zâmbet, prima linguriţă, primul cuvânt, primul pas sunt etape emoţionante şi esenţiale pentru fiecare părinte.
Baby_Food_f3_Layered

Nestlé este, de mai multe generaţii, un pionier în nutriţia specifică nou-născuţilor şi sugarilor şi înţelege importanţa pe care aceasta o are în creşterea sănătoasă. p.73 vacuum

Încă de la început, de acum 150 de ani, Nestlé s-a dedicat cu pasiune misiunii de a îmbunătăţi nutriţia, sănătatea şi starea de bine a oamenilor cu ajutorul nutriţiei bazate pe ştiinţă.

La aniversarea celor 150 de ani, este important să ne întoarcem la începuturile apariţiei brandului Nestlé. În acest sens, nimic nu este mai relevant decât cerealele Nestlé pentru sugari – produsul lansat iniţial de Henri Nestlé.

 

  • Cerealele pentru sugari – un produs revoluţionar care a salvat viaţa unui sugar: Micuţul Wanner a fost un băieţel născut prematur, cu probleme de sănătate, care nu putea tolera niciun fel de hrană. În Europa secolului XIX, 1 din 4 sugari nu avea şanse de supravieţuire. Wanner era unul dintre sugarii fără prea multe şanse.

Henri Nestlé, un farmacist vizionar pasionat de ştiinţă, a efectuat cercetări pentru a reduce mortalitatea infantilă, înfarine lacteetr-o perioadă în care cercetătorii abia începeau să conştientizeze legătura dintre nutriţie, igiena alimentară şi creşterea sănătoasă a copiilor. În plus, tocmai se descoperise şi compoziţia laptelui matern, cea mai completă hrană pentru sugari. Henri Nestlé a folosit rezultatele cercetărilor şi noile tehnologii pentru a crea prima formulă nutriţională completă pentru sugari, pe care a numit-o Farine Lactée. A ales cele mai bune ingrediente, precum grâu atent selecţionat şi lapte proaspăt din Alpii elveţieni, a folosit recipiente sterile sigilate pentru a asigura protecţia şi garanţia produsului. În plus, a utilizat cele mai noi tehnologii ale momentului pentru ca produsul să fie sigur, cu valabilitate mare şi uşor de utilizat de mame. Rezultatul a fost o reţetă revoluţionară care a salvat viaţa micuţului Wanner. Aşa au luat naştere Cerealele Nestlé pentru sugari.

 

  • Naşterea unui brand reprezentativ care cucereşte lumea: Henri Nestlé ştia că: „Nu este de ajuns să creezi un produs; acesta trebuie să fie recunoscut şi aprobat de doctori şi de publicul larg.” Aşa că a decis să adopte numele şi blazonul familiei sale – cuibuşorul cu păsări – ca logo pentru noul produs – dând naştere, astfel, celebrului brand Nestlé. Dedicarea şi pasiunea sa nu au trecut neobservate – Henri a câştigat recunoaşterea produsului său din partea comunităţii medicale.  Veştile s-au răspândit extrem de rapid, iar în scurt timp, cerealele Nestlé pentru sugari au devenit apreciate în toată Europa şi apoi, în întreaga lume, Nestlé devenind lider mondial în sectorul nutriţiei pentru sugari, poziție pe care o deține și astăzi. Icon_protectie_FZ

 

  • Lideri mondiali prin descoperiri revoluţionare: De atunci, Nestlé s-a dedicat cu pasiune cercetării pentru a le oferi sugarilor cea mai avansată nutriție. În același an în care este acordat oamenilor de știință Premiul Nobel pentru descoperirea vitaminelor, în anii 1920, Nestlé deja le utilizase pentru îmbogățirea cerealelor pentru sugari. În anii 40, Nestlé a folosit cea mai avansată tehnologie a momentului pentru a crea rețeta „instant”, mult mai accesibilă și ușor de utilizat. La începutul secolului 21, introducerea probioticelor în cerealele pentru sugari a reprezentat o inovație mondială. Acestea au ajutat la sporirea siguranței nutriționale și la sustineresa sistemului natural de apărare a sugarilor în timpul diversificării și în etapele ulterioare de dezvoltare. În prezent, Nestlé răspunde unei noi provocări mondiale – deficiența de fier – prin crearea noilor cereale Nestlé pentru sugari cu Fier+, ce susțin dezvoltarea sănătoasă a creierului la sugari și ajută copiii să-și atingă potențialul.

 

  • Nestlé menține vie pasiunea lui Henri Nestlé pentru nutriție, oferindu-le sugarilor cel mai bun start în viață: Decoperirile revoluționare Nestlé de acum 150 de ani au reprezentat începutul unei experiențe nutriționale aflate în continuă dezvoltare. 150 de ani mai târziu, nutriția, sănătatea și starea de bine Simulare-Orez-250g_mart2016
    se află în continuare la baza strategiei companiei Nestlé.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii