Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Modă |
|

Adrian Dumitrescu, cofondatorul LANIDOR România: „Prima așteptare de la noul guvern este începerea și definitivarea programelor de infrastructură”

Adrian Dumitrescu LANIDOR
Le-am solicitat oamenilor de afaceri să privească spre viitor, prin prisma lecțiilor pe care le-au învățat în 2016.

Evoluția companiei în 2016

Dat fiind intrarea pe piață începând cu 1 septembrie 2016 a brandului LANIDOR, odată cu deschiderea mallului Park Lake, nu putem să avem o imagine de ansamblu pentu tot anul 2016. Sperăm ca până la finalul anului să ajungem la estimarea pe care am făcut-o când am deschis primul magazin.

Evoluția domeniului în 2016

Evenimentul care ne-a impresionat plăcut a fost deschiderea mallului Park Lake la data stabilită și promovarea agresivă la acea dată pentru o scurtă perioadă de timp. Ne displace că promovarea nu a continuat în același stil și că simțim efectele.

Lucruri bune în România în 2016

Unul dintre lucrurile bune întâmplate în 2016 este revenirea pieței imobiliare, atât rezidențiale, cât și comerciale, cu efecte pozitive în mai multe domenii: construcții, leasing și consum. Continuarea programelor de protecție socială este o necesitate, dar întotdeauna trebuie corelată cu dezvoltarea economică. Stabilitatea politică a permis guvernului tehnocrat să creeze premisele pentru o dezvoltarea durabilă a economiei românești.

Măsuri bune ale Guvernului Cioloș

Predictibilitatea ne-a dat  posibilitatea de a creiona planul de afaceri pe o perioada scurtă, dar mai ales medie.

Pentru viitor dorim continuarea proiectelor existente și demararea altora care aduc  valoare adaugată economiei  românești, cum ar fi în infrastuctură, agricultură și IT.

Permanenta comunicare cu mediul de afaceri pentru a lua pulsul realității economice.

Menținerea unui climat de business atractiv și stabil pentru investitori va fi un avantaj pentru economia românească comparativ cu țările din regiune.

Așteptări de la noul guvern

Prima așteptare concretă este începerea și definitivarea programelor de infrastructură (MasterPlan) esențiale pentru a dezvolta economia românească. Menținerea legislației actuale și bineînțeles actualizarea ei la cerințele mediului de afaceri, care să permită atragerea de noi invesții în economie și care să asigure predictibilitatea atât de necesară oricărui investitor.

Strategia companiei pentru 2017

Cunoșterea brandului LANIDOR și familiarizarea consumatorilor cu acesta este principalul obiectiv. Apropierea de cât mai mulți clienți vine ca o cerință firească în dezvoltarea noastră și acesta se va realiza prin deschiderea de noi unități. Aducerea pe piață și a celorlalte branduri ale grupului LANIDOR, cum ar fi: LANIDOR KIDS&JUNIOR, GLOBE, QUEBRAMAR, pentru a completa și diversifica gama de produse oferite clienților este și dorința noastră de a face oamenii mai fericiți.

Provocări globale în 2017

Într-adevăr se pare că vor fi noi abordări economice, sociale și politice odată cu alegerea lui Donald Trump ca președinte al SUA, dar îmi mențin încrederea că nu toate promisiunile din campania sa electorală se vor realiza și că atât oamenii din echipa sa, cât și oficialii celor mai importante state ale lumii nu vor lăsa să existe derapaje de orice natură care să aibă impact negativ sau să ducă la evenimente nefaste.

Ce au mai spus alți oameni de afaceri.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii