Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Ada Solomon – Locul 48 în Top 50 cele mai influente, ediția 2019

Anul trecut, filmul produs de Ada Solomon, „Un pas în urma serafimilor”, reprezentând debutul în lungmetraj al regizorului Daniel Sandu, a câștigat nu mai puțin de nouă trofee la Gala Premiilor Gopo, eveniment care recompensează în fiecare an vârfurile și reușitele cinematografiei românești.
118 women 48 Ada Solomon

Încă o dată, producătorul Ada Solomon a dovedit că are inspirație și pricepere în alegerea proiectelor câștigătoare. În ultimii ani, Ada Solomon a produs peste 40 de filme, multe dintre acestea câștigând premii naționale și internaționale. Printre acestea se numără „Lampa cu căciulă”, „Cea mai fericită fată din lume” și „Toată lumea din familia noastră”, filme în regia lui Radu Jude, „Război pe calea undelor” și „Kapitalism, reţeta noastră secretă”, în regia lui Alexandru Solomon, „Din dragoste cu cele mai bune intenţii”, regia Adrian Sitaru și „Poziţia copilului”, film regizat de Călin Peter Netzer, care a câștigat trofeul Ursul de Aur la Berlin în anul 2013.

Vezi aici lista completa a celor mai influente femei din România

Ultimul succes al producătorului Ada Solomon este filmul în regia lui Radu Jude, „Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari”, care a avut premiera în noiembrie 2018 și a fost nominalizat la Premiile Gopo 2019, la categoriile „cel mai bun film” și „cel mai bun regizor”.

„Leadership-ul feminin a dobândit un rol din ce în ce mai pregnant în România. Prezențele feminine sunt tot mai clare și mai evidente și cred că acest aspect aduce mai multă prospețime.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii