Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

30 sub 30 |
|

30 sub 30: Pasiunea pentru tehnologie

Daniel Teodoroiu împreună cu Adrian Fako și Elena Filip sunt fondatorii afacerii Accelerole, o aplicație de mobil și tabletă, care permite antreprenorilor și managerilor să interacționeze cu angajații și partenerii.  
 aboneaza-te
daniel teodoroiu 3O5A0997

Platforma online Accelerole este un produs creat sub umbrela firmei 8000Plus, înfiinţată în 2012. Daniel Teodoroiu, masterand în securitate informatică IT&C Security Master (ASE), nu și-a pus niciodată problema să-și caute un job la stat. Spiritul antreprenorial și pasiunea pentru tehnologie le-a dobândit din copilărie. Părinții săi au înființat o firmă în 1999, mai precis o sală de calculatoare.

Top ,,30 sub 30″, ediția 2017

Cum arată generațiile „30 sub 30” din 2012 până în prezent

Astfel,Daniel Teodoroiu a crescut o dată cu afacerea familiei, înțelegând că nu este ușor în business. „Satisfacția de a reuși să rezolvi problemele ce pot apărea într-o afacere este mai presus decât satisfacția materială”, afirmă Daniel Teodoroiu. Părinții l-au învățat să se descurce singur. În școala generală, a început să repare calculatoare și să redacteze documente, iar în liceu a creat aplicații și site-uri.

În afacerea Accelerole, Daniel Teodoroiu are rolul să asigure strategia de dezvoltare și utilizarea tehnologiilor pentru a aduce mai multă valoare clienților și utilizatorilor produselor companiei. Pe lângă soluțiile Accelerole, implementate în mai multe companii multinaționale, a fost înființată Asociația Accelerole, prin care fondatorii își propun să ajute gratuit ONG-urile ca să implementeze produsele Accelerole, cu scopul creșterii capitalului uman.

În martie 2016, Daniel a înființat Loyal Business Group, o companie care activează tot în domeniul software și are drept scop bootstraping-ul de noi afaceri în domeniul IT. Firma dezvoltă atât produse proprii, comercializate la nivel internațional, cât și servicii pentru companii externe. „România este o țară excelentă pentru a începe și testa orice idee de afacere. Atât serviciile necesare dezvoltării unei afaceri în IT, cât și capacitățile umane sunt foarte bune.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii