Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

30 sub 30 |
|

30 sub 30: Pasiunea pentru tehnologie

Daniel Teodoroiu împreună cu Adrian Fako și Elena Filip sunt fondatorii afacerii Accelerole, o aplicație de mobil și tabletă, care permite antreprenorilor și managerilor să interacționeze cu angajații și partenerii.  
daniel teodoroiu 3O5A0997

Platforma online Accelerole este un produs creat sub umbrela firmei 8000Plus, înfiinţată în 2012. Daniel Teodoroiu, masterand în securitate informatică IT&C Security Master (ASE), nu și-a pus niciodată problema să-și caute un job la stat. Spiritul antreprenorial și pasiunea pentru tehnologie le-a dobândit din copilărie. Părinții săi au înființat o firmă în 1999, mai precis o sală de calculatoare.

Top ,,30 sub 30″, ediția 2017

Cum arată generațiile „30 sub 30” din 2012 până în prezent

Astfel,Daniel Teodoroiu a crescut o dată cu afacerea familiei, înțelegând că nu este ușor în business. „Satisfacția de a reuși să rezolvi problemele ce pot apărea într-o afacere este mai presus decât satisfacția materială”, afirmă Daniel Teodoroiu. Părinții l-au învățat să se descurce singur. În școala generală, a început să repare calculatoare și să redacteze documente, iar în liceu a creat aplicații și site-uri.

În afacerea Accelerole, Daniel Teodoroiu are rolul să asigure strategia de dezvoltare și utilizarea tehnologiilor pentru a aduce mai multă valoare clienților și utilizatorilor produselor companiei. Pe lângă soluțiile Accelerole, implementate în mai multe companii multinaționale, a fost înființată Asociația Accelerole, prin care fondatorii își propun să ajute gratuit ONG-urile ca să implementeze produsele Accelerole, cu scopul creșterii capitalului uman.

În martie 2016, Daniel a înființat Loyal Business Group, o companie care activează tot în domeniul software și are drept scop bootstraping-ul de noi afaceri în domeniul IT. Firma dezvoltă atât produse proprii, comercializate la nivel internațional, cât și servicii pentru companii externe. „România este o țară excelentă pentru a începe și testa orice idee de afacere. Atât serviciile necesare dezvoltării unei afaceri în IT, cât și capacitățile umane sunt foarte bune.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii