FacebookTwitterLinkedIn

Pasionată de logică și matematică, în 2006, Maria Necşulescu a obținut medalia de argint  la Olimpiada, Națională de Matematică. Ulterior, a absolvit cu First Class Facultatea și Masterul de Matematică și Management din cadrul University College of London, una dintre cele mai importante  universități din lume.

Acum, fiica omului de afaceri Claudiu Necşulescu îmbină pasiunea pentru matematică cu managementul. De la începutul acestui an, coordonează și departamentul național de vânzări al Jidvei, activitate care are atât o componentă analitică, cât și una de management.

Lumea vinului a făcut întotdeauna parte din ceea ce înseamnă universul ei, parte din moștenirea familiei sale. De curând, a finalizat WSET Level 4 Diploma in Wines and Spirits, un program extrem de util pentru dezvoltarea capacității de înțelegere și apreciere a calității vinului.

Vezi cum arată generația „30 sub 30” în 2019

Cum arată generațiile „30 sub 30” din 2012 până în prezent

A învățat foarte multe lucruri de la tatăl său şi spune că, printre cele mai importante, se numără grija pentru oameni, perseverența în afaceri, gândirea analitică și atenția pentru detalii.

Acum, pregăteşte deschiderea unei noi  crame, situată în județul Constanța, lângă Cernavodă. Este un proiect început după întoarcerea ei de la studii și în care s-a implicat direct. Noua cramă va fi modernă, contemporană și foarte „fresh”.

Maria consideră că vocaţia ei este direct legată de pasiunea pentru matematică și de faptul că a fost mereu fascinată de rezolvarea problemelor. „Găsirea unor soluții cât mai ingenioase la provocările business-ului (cum ar fi eficientizarea costurilor) este modul în care poate fi fructificată pentru a crea valoare”, spune Maria Necşulescu, o pasionată de călătorii, de fotografie, de schi, dar și de cărți.

Ea îşi doreşte ca prin toate acțiunile și demersurile „marii familii Jidvei” să contribuie la educarea consumatorului și la dezvoltarea culturii vinului în România. Îşi tratează partenerii cu seriozitate și sinceritate, respectă vinul, oamenii şi comunitatea.

#thankyou Cui mulțumești pentru că te-a ajutat să îți depășești limitele?

Aș vrea să mulțumesc întregii familii, începând cu bunicul meu, de la care am învățat să lupt pentru a obține ceea ce îmi doresc. De la tatăl meu am căpătat pasiunea pentru matematică, iar de la mama mea am învățat valorile familiei.