Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

30 sub 30 |
|

30 sub 30: Ideile prind viață prin muncă

Elena Filip, cofondator al proiectului Accelerole, a fost pasionată în copilărie de știință și tehnologie, fiind una dintre cele câteva fete din grupurile de băieți la olimpiade sau la cercurile de olimpici ce se desfășurau sâmbăta.
Elena Filip - Accelerole & Revolution of Senses 5

Elena s-a îndrăgostit de artă în perioada studenției (Facultatea de Administrație și Afaceri, Universitatea București). A avut norocul, în toți acești ani, de mentori pe care-i caracterizează drept „extraordinari”. În prezent, lucrează pe strategie, fiind înconjurată de creativi și programatori și în contact direct cu clienții companiei. Citește o carte pe săptămână. Acasă, nu are televizor. Prețuiește la oameni dorința de învățare și dezvoltare. Elena Filip, prin cariera sa profesională, este reprezentativă pentru generația din care face parte: dorința de cunoaștere și perfecționare, curajul, munca și credința în libertate.

Top ,,30 sub 30″, ediția 2017

Cum arată generațiile „30 sub 30” din 2012 până în prezent

 

Ca antreprenor, Elena Filip crede cu tărie în execuție. „Fără execuție, ideile, oricât de bune ar fi, rămân doar niște gânduri. Ideile sunt făcute să evolueze în execuție, sunt organisme vii, în constantă schimbare”, subliniază Elena Filip. Ea consideră că, „dacă vrei să fii foarte bun în ceva, trebuie să-ți faci cele minim 10.000 de ore, trebuie să muncești mult”.

A ales o carieră în mediul privat, pentru că aici lucrurile se întâmplă mai repede, niciun an nu seamănă cu cel de dinainte și experiența de învățare este exponențială față de cea din zona de „confort”. În acest mediu, tinerii au multe oportunități de învățare și afirmare.

Dacă ar avea o „baghetă magică”, Elena Filip ar folosi-o pentru un singur lucru în România: să elimine birocrația. „Aș transforma modelul administrativ după cel al Estoniei, digitalizat”, spune cofondatorul Accelerole.

Elena Filip consideră că tinerii din România își doresc să contribuie și să schimbe lucrurile, pentru a face o țară mai performantă și cu un set de valori puternice.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii